Home Άρθρα Ο τρίτος δήμος που δεν έγινε και τα σιωπηλά πρωτοπαλίκαρα της Νέας...

Ο τρίτος δήμος που δεν έγινε και τα σιωπηλά πρωτοπαλίκαρα της Νέας Δημοκρατίας

1436
0

Εκλογές λοιπόν την Κυριακή 21 Μαΐου 2023 όπως ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Η τετραετία πέρασε, καμία όμως ενέργεια, κανένας νέος νόμος για την αυτοδιοίκηση που θα έβαζε τις βάσεις για τη δημιουργία του τρίτου Δήμου στη Λέσβο με έδρα το νότιο τμήμα όπως δεσμευόντουσαν τα στελέχη και τα πρωτοπαλίκαρα της Νέας Δημοκρατίας από τη Λέσβο, αλλά και πιο συγκεκριμένα από Πλωμάρι.

Στις Δημοτικές-Περιφερειακές εκλογές του 2019 ένα από τα χαρτιά-επιχειρήματα που χρησιμοποιούσαν αυτοί οι κύριοι ήταν το εξής: Ο κακός ΣΥΡΙΖΑ που δεν έκανε δήμο το Πλωμάρι, μόνο του ή μαζί με Αγιάσο, Γέρα και Ευεργέτουά.

Τώρα όλα αυτά ξεχάστηκαν, καμία σοβαρή κουβέντα για το θέμα της δημιουργίας τρίτου δήμου δεν έγινε.
Πέρασε λοιπόν κύριοι νεοδημοκράτες η τετραετία. Σε μια ώρα θα έχουν όλα τελειώσει, πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός… που λέει και το τραγούδι. Άντε λοιπόν να πάτε σπίτια σας να ξεκουραστείτε και αν δεν νιώθετε κουρασμένοι διότι οι καρέκλες είναι αναπαυτικές και η εξουσία και η δόξα έχουν γλύκα… επιτέλους ας ξυπνήσει ο λαός και με την ψήφο του να σας στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Επίσης είναι πολύ εύκολο να ρίχνουμε της ευθύνες στο κράτος της Μυτιλήνης και στους κακούς Μυτιληνιούς, ενώ όσο είχαμε Δήμο στο Πλωμάρι δεν κάνατε αυτά που έπρεπε να αναπτυχτεί το Πλωμάρι και πάντα ήμασταν από τα πιο υποανάπτυκτα τμήματα του νησιού και αναρωτιόμασταν τι φταίει ρίχνοντας όλες τις ευθύνες στη Μυτιλήνη βγάζοντας από πάνω μας τις ευθύνες, αλλά στις εκλογές υποστηρίζατε τον εκάστοτε υποψήφιο Δήμαρχο, Νομάρχη, Περιφερειάρχη και Βουλευτή.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here