Home Άρθρα Άφησαν τα καινούργια κάγκελα άβαφα και σκουριάζουν μαζί με τα παλιά και...

Άφησαν τα καινούργια κάγκελα άβαφα και σκουριάζουν μαζί με τα παλιά και διεκδικούν ξανά ψήφο

8325
0

Ένα χρόνιο αίτημα της Τοπικής Κοινότητας Πλωμαρίου ήταν και η αντικατάσταση των σκουριασμένων τμημάτων και συντήρηση-βάψιμο στα κάγκελα στο δρόμο Αμμουδέλι-Πλωμάρι. Το περασμένο καλοκαίρι με μεγάλη καθυστέρηση όντως έγινε η αντικατάσταση, αλλά μόνο των στηλών. Όπως είχαμε διαπιστώσει μαζί με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, κ. Δημήτρη Μουτζούρη και αναφέρει σε άρθρο μας τότε, τα σίδερα δεν ήταν γαλβανισμένα με αποτέλεσμα τρείς μήνες μετά την τοποθέτηση τους ήδη να έχουν αρχίσει να σκουριάζουν. Οι αρμόδιοι από το Δήμο Μυτιλήνης δεν φρόντισαν τουλάχιστον να τα βάψουν και φυσικά δεν έβαψαν ούτε τους οριζόντιους σωλήνες που είναι σε κακή κατάσταση. Επίσης δεν συντηρήθηκε-βάφτηκε το τμήμα στο στενό δρόμο πριν το εστιατόριο “Μάμα Κατερίνα”, τα κάγκελα τα οποία είχαν τοποθετηθεί εκεί με δωρεά της Οικογένειας Βερδούκα-Βατός από την Αυστραλία είναι και αυτά σκουριασμένα. Το Αμμουδέλι είναι μια πολυσύχναστη παραλία και από τα πιο τουριστικά σημεία του Πλωμαρίου. Ήδη το καλοκαίρι έγινε ένα ατύχημα με τουρίστα που έπεσε κάτω από τα πρόχειρα αντιστηρίγματα που είχαν τοποθετηθεί στα παλιά κάγκελα.

Ο φίλτατος και εκ νέου υποψήφιος, κ. Δημήτρης Βαρβαγιάννης, ο οποίος το μεγαλύτερο διάστημα της τρέχουσας τετραετίας εκτελούσε χρέη Αντιδημάρχου ως Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Πλωμαρίου, στις 8 Ιουλίου 2023 είχε σπεύσει να μας αμφισβητήσει και να μας διαψεύσει όσον αφορά την ποιότητα των νέων μεταλλικών στηλών που είχαν τοποθετηθεί κάνοντας την παρακάτω ανάρτηση, όμως μετά από 3 μήνες η εικόνα τον διαψεύδει και μας δικαιώνει. Ο κ. Βαρβαγιάννης θα είναι εκ νέου υποψήφιος αυτή τη φορά με το ψηφοδέλτιο του Πανάγου Κουφέλου, ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο με ούζο fest αποψε, στο χώρο της μαρινας και το πάρτυ της Μελίντας την Κυριακή, λίγο περισσότερη προσοχή ,στην κατανάλωση του νερού, από βδομάδα μπαίνει σε χρήση και το νερό του ταμιευτήρα της Σεδουντας,αφού έρχεται τη Δευτέρα η εταιρεία που έχει την ευθύνη του φράγματος κ ελέγχει την ποιότητα του νερού(όπως μ ενημέρωσαν από τη Δευαλ) διότι ο υπεύθυνος είχε ένα θέμα υγείας.Όσο για τα σκουριασμένα σίδερα,που αντικαθιστούν τα πλήρως φθαρμένα από τα χρόνια κομμάτια , νομίζω ότι μπορεί ο καθένας μας ,να πάει να τα ελέγξει αν είναι όντως σκουριασμένα , η έχουν το χρώμα του ακατέργαστου σιδήρου, η κοπή των χόρτων συνεχίζεται και νομίζω βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της ,ώστε να βοηθήσουμε κ λίγο τα βορειοχωρα μας, στο τομέα αυτό. Το ποτάμι που δεν είναι σε κυκλοφορία νόμιμη ,από βδομάδα θα μπει εργολάβος. Χτες επίσης έγινε μια συνάντηση με τον περιφερειάρχη ,ο οποίος μαζί τον εκτελεστικό γραμματέα, υποσχέθηκε την ενίσχυση του έργου της πυρασφάλειας του γηροκομείου Πλωμάριου και υπέγραψε και την διακήρυξη της ενοικίασης του χώρου, για να γίνει το συμβόλαιο με τους ιδιοκτήτες του αγροτεμαχίου, ώστε να τοποθετηθούν τα μηχανήματα για να φύγει το “μαύρο” από τους τηλεοπτικούς δέκτες. Βέβαια όπως έχουμε τονίσει παρά πολλές φορές, το Πλωμάρι έχει τεράστιες ανάγκες κ κανεις δεν τα βλέπει όλα τέλεια, ούτε με άλλα μάτια, αλλά δυστυχώς χωρίς ταμείο κ λεφτά όλα γίνονται δυσκολότερα.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here