Home Άρθρα Τι απ’ έγιναν οι αγώνες και οι διαμαρτυρίες;

Τι απ’ έγιναν οι αγώνες και οι διαμαρτυρίες;

718
7
Από το κλείσιμο της Λάρσου

Το προηγούμενο διάστημα, είχε γίνει ένας μεγάλος αγώνας για το Πλωμάρι, ενάντια στην απόφαση της Κυβέρνησης να επιβάλει το νομοσχέδιο “Καλλικράτης”, που θα σήμαινε με απλά λόγια την Μετατροπή των 13 Δήμων της Λέσβου, σε έναν νέο υδροκέφαλο Δήμο όπως εύστοχα τον είχαν χαρακτηρίσει οι εφημερίδες. Επιπλέον ήδη ακούγετε ότι λόγω Καλλικράτη θα φύγει το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, η ΔΟΥ και το Κέντρο Υγείας θα υποβαθμιστεί και κανείς δεν μπορεί να μας απαντήσει υπεύθυνα τι άλλο θα συμβεί.

Σήμερα σας γνωστοποιούμε κάποια ονόματα υποψηφίων που είτε έχουν είδη ανακοινωθεί είτε θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στην Περιφέρεια με τον συνδυασμό του Παύλου Βογιατζή θα είναι υποψήφιοι, ο Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου, Ιωάννης Ξανθούλης και ο Νικόλαος Καλαμποκάς εκπαιδευτικός-επιχειρηματίας. Στο Ψηφοδέλτιο του Νάσου Γιακαλή για την Περιφέρεια, έχει ακουστεί μέχρι στιγμής ότι θα είναι υποψήφιος ο Θεολόγος Πατερέλης, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας. Εδώ και καιρό ακούγετε ότι ο Δήμαρχος Πλωμαρίου, Δημήτριος Βαρβαγιάννης θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Παντελή Πατερελη για τον Δήμο Λέσβου, ενώ για στον ίδιο συνδυασμό έχει ανακοινωθεί ότι θα είναι και η Δέσποινα Χαλδέζου, επιχειρηματίας. Και στο ψηφοδέλτιο του Άρη Χατζηκομνηνού θα είναι υποψήφιοι από την επαρχία Πλωμαρίου, ο Φωτέλλης Πέτρος ο Ιππειώτης Παναγιώτης και ο Πετρέλλης Κυριάκος.

Αυτά είναι μερικά ονόματα τα οποία έχουν ήδη ανακοινωθεί ή θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες από συνδυασμούς που στηρίζουν τα δυο “μεγάλα” κόμματα. Προς το παρόν δεν σας αναφέρουμε ονόματα υποψηφίων που θα είναι σε ψηφοδέλτια των Αριστερών Κομμάτων και του Δημήτρη Βουνάτσου. Αυτό θα γίνει αργότερα.

Το ερώτημα μας είναι, τι απ έγιναν οι αγώνες και οι διαμαρτυρίες του χειμώνα; Καταθέτουμε έτσι απλά τα όπλα; Ενώ λέγαμε ότι θα προσφύγουμε στην Δικαιοσύνη;

Facebook comments:

7 COMMENTS

  1. Το πυροσβεστικο κλιμακιο θα φυγει,η ΔΟΥ θα φυγει,τουλαχιστον απο το κεντρο υγειας θα μεινουν ενας-δυο γιατροι.Μην ειμαστε και αχαριστοι κατι θα μεινει…………

  2. Πόσο αξιόπιστοι είναι αυτοί που συμμετέχουν σε συνδυασμούς και μάλιστα στον ΅αχταρμά΅ ποιός πάει με ποιόν; ΜΗΔΕΝ αξιοπιστία , γιατί να τους ψηφίσει κάποιος , γι αυτά που δεν έκαναν σε όποια παράταξη και να ήταν , γιατί πήγαν μ΄αυτούς που δεν έβαλαν πέτρα στη πέτρα στο Πλωμάρι;(εννοώ την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση) ή γι αυτούς που σαν αντιπολίτευση τάκαναν ΅πλακάκια΅με τη Δημοτική Αρχή για ευνόητους λόγους . Αρκετοί από τους προαναφερθέντες στο άρθρο μας κορόιδευαν δήθεν συμμετέχουν κατά του Καλλικράτη , τώρα τρέχουν να πάρουν θεσούλες και ποιός ξέρει τι άλλο έχουν παζαρέψει, και κάποιοι που θα φανούν την τελευταία στιγμή ‘ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ Ο.Φ.Α.΄’ΟπουΦυσάοΑνεμος. Έ ΟΧΙ στους νεκροθάφτες του τόπου μας ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ . ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΑΠΟΧΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ’ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.
    Το δίλημμα λοιπόν είναι : ΣΥΝΕΝΟΧΗ; Ή ΑΠΟΧΗ;
    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

  3. Φίλε Στρατή
    Σωστά τα γράφεις στο Αλφαβητάριο σου , αλλά μπορείς να διαβεβαιώσεις πόσοι θα πάνε και θα κάνουν αυτό που λές; άσε που με το που θα διαβούν το κατώφλι του εκλογικού κέντρου θα θεωρηθούν ότι αποδέχονται το σύστημα αυτό λαμβάνοντας μέρος στην ψηφοφορία -η οποία σημειωτέον είναι μ υ σ τ ι κ ή- οπότε ο καθένας θα ισχυρίζεται ότι τον συμφέρει-μετά την απομάκρυνσιν εκ του ταμείου(εκλογικού κέντρου).
    Πάντως απ ότι ήδη διαγράφεται το επερχόμενο “μπαχαλο” του τέρατος Δήμου , η υπόθεση είναι ΘΝΗΣΗΓΕΝΗΣ.

  4. ‎108η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (αναρτημένη από 25-6-2010)
    http://www.facebook.com/group.php?gid=114145635278641#!/photo.php?pid=30964430&o=all&op=1&view=all&subj=114145635278641&id=1130311884
    – ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ, ΕΘΕΣΑΝ ΩΣ ΟΡΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ, ΕΝΑ ΠΕΙΣΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ (ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ-ΠΡΟΣΦΥΓΗ) ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΣΒΟ; και
    – ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΟΡΓΙΑΣΤΙΚΟΥ ΑΧΤΑΡΜΑ;
    – ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ ΠΟΥ ΛΗΓΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΤΑ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ…ΙΔΩΜΕΝ !!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here