Home Άρθρα Τι γίνεται με τους λογαριασμούς νερού στο Πλωμάρι; Μας ξέχασαν;

Τι γίνεται με τους λογαριασμούς νερού στο Πλωμάρι; Μας ξέχασαν;

682
2

Επειδή η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της και ο Δήμος Λέσβου, η Δημοτική Ενότητα Πλωμαρίου και η ΔΕΥΑΛ δεν έχουν στείλει ακόμα λογαριασμούς νερού, οι πολίτες αναρωτιούνται αν θα συμβεί ότι συνέβη όταν ανέλαβε η νέα Δημοτική Αρχή και απέστειλε λογαριασμούς με μαζεμένα τετράμηνα και υπέρογκα ποσά. Οι δυσκολίες πλέον είναι πολλές, ΕΝΦΙΑ, εφορία, τέλη κυκλοφορίας, λογαριασμοί, λογαριασμοί, λογαριασμοί και σαν κερασάκι θα έρθει και ο λογαριασμός του νερού. Δεν είναι και πολύ πατριωτικό αυτό που γίνεται…

Ο Δήμος και η Δημοτική Ενότητα δεν απαντάνε ποτέ στις αναρτήσεις μας για το θέμα του νερού και τους λογαριασμούς, αλλά και για τις μετρήσεις που υποτίθεται έγιναν. Επίσης από τα μέσα Αυγούστου, έχουμε κάνει μια αίτηση για αναλυτικό λογαριασμό νερού ενός σπιτιού συγγενικού προσώπου μας, έχουμε φτάσει στον Δεκέμβρη και ακόμα δεν έχουμε λάβει απάντηση. Για αυτό το θέμα θα γίνει ξεχωριστή ανάρτηση.

*Όταν γράφουμε Πλωμάρι, εννοούμε και όλα τα χωριά της περιοχής μας.

Το σχετικό μήνυμα της αναγνώστριας που λάβαμε για το θέμα των λογαριασμών νερού: Θα μπορούσατε να κάνετε μια ανάρτηση για το θέμα των λογαριασμών ύδρευσης-αποχέτευσης; Κοντεύει να τελειώσει η χρονιά κι ακόμα δεν έχουν βγάλει τι χρωστάμε μέχρι τώρα για το 2015. Όταν ρωτάμε τους υπαλλήλους του δήμου εδώ, μας λένε ότι τώρα οι λογαριασμοί θα έρχονται στα σπίτια μας από τη ΔΕΥΑΛ. Έχει λάβει κανείς στο Πλωμάρι λογαριασμό; Και μη νομίζετε, ότι “καίγομαι” να πληρώσω, αλλά είναι χειρότερο να μας έρθει μαζεμένο το ποσό και να αγχωνόμαστε πώς θα το πληρώσουμε.

Facebook comments:

2 COMMENTS

  1. Χώρια που θα πληρώσουμε πολύ αυξημένα τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης, όπως ψήφισαν οι τοπικοί έρχοντες που νοιάζονται και πασχίζουν για μας. Στα χωριά μάλιστα οι αυξήσεις φτάνουν και στο 100% αν δείτε τις χρεώσεις ανά κυβικό, που σε ορισμένες περιπτώσεις διπλασιάζονται. Όσο για τα αυξημένα τέλη αποχέτευσης, αυτά θα αποτελέσουν την επιβράβευση των πολιτών προς τη δημοτική αρχή για το βιολογικό που δεν λειτουργεί.
    Ουστ ξεφτίλες!!!!!!!!!!!!!!

  2. Ένα άλλο μεγάλο θέμα που δεν έχει προβληθεί Δημήτρη είναι η συντήρηση των αγροτικών δρόμων. Υπάρχουν μαρτυρίες ότι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η συντήρηση των αγροτικών δρόμων όλης της περιφέρειας Πλωμαρίου, εδώ και μια εβδομάδα οι εργασίες έχουν σταματήσει με εντολή του κ. Αρμενάκα. Και ερωτώ: υπάρχει εισαγγελέας να καλέσει τον αντιδήμαρχο, ο οποίος έχει στερήσει τη δυνατότητα σε ένα μεγάλο αριθμό δημοτών να έχει πρόσβαση στα κτήματά του και να μαζέψει τις ελιές του; Ποιος θα πληρώσει την οικονομική ζημιά που θα υποστούμε όσοι δεν θα καταφέρουμε να μαζέψουμε τις ελιές μας, λόγω της αμέλειας (για να μην πω τίποτα βαρύτερο) του κ. αντιδημάρχου; Μήπως θα πρέπει να διεκδικήσουμε τα διαφυγόντα κέρδη μας στα δικαστήρια, καταθέτοντας αγωγές; Σε μια εποχή που το αγροτικό εισόδημα αποτελεί το αποκούμπι των Πλωμαριτών και είναι κρίσιμο για την επιβίωσή τους, αυτή είναι η ευαισθησία σας για τον αγρότη κ. αντιδήμαρχε; Αλλά όπως λέει και το ρητό: ο χορτάτος τον νηστικό δεν τον καταλαβαίνει.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here