Home Άρθρα Ο Δήμος καθάρισε τις κατεστραμμένες βάρκες, θα αποδοθούν ευθύνες για την καταστροφή...

Ο Δήμος καθάρισε τις κατεστραμμένες βάρκες, θα αποδοθούν ευθύνες για την καταστροφή τους;

659
1

Πριν από λίγες ημέρες οι δυο διαλιμένες βάρκες που βρίσκονταν παρατημένες στη μαρίνα, απομακρύνθηκαν από το Δήμο Λέσβου με άγνωστο προορισμό. Αυτές οι δυο και κάποιες άλλες αφέθηκαν στην τύχη τους, είχαν αγοραστεί στο παρελθόν από το Δήμο Πλωμαρίου και προοριζόντουσαν ως εκθέματα για το ναυτικό μουσείο, που μάλλον δεν θα γίνει ποτέ. Φημολογείται ότι για 10 χρόνια υπήρχε και έτρεχε ένα πρόγραμμα επιδότησης-χρηματοδότησης για τη συντήρηση τους, κανείς βέβαια δεν ενδιαφέρθηκε. Θα αποδοθούν όμως οι ευθύνες; Είναι κρίμα να καταστρέφονται βάρκες που δεν πρόκειται να δημιουργηθούν ξανά.

Το πρώτο κείμενο για τις βάρκες που είχαμε δημοσιεύσει στις 26 Μαρτίου 2015 με τίτλο “Μελέτη 50 χιλιάδων ευρώ για το ναυτικό μουσείο – Εκθέματα καταστράφηκαν λόγω αδιαφορίας του Δήμου” μπορείτε να το διαβάσετε πατώντας εδώ.

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. Εάν όντως υπήρχε πρόγραμμα επιδότησης χρηματοδοτησης για τη συντήρηση τους, και
    έτρεχε μάλιστα για 10 χρονια, τότε κάποιοι έτρεχαν πιο γρήγορα όλα αυτά τα χρονια και τα τσέπωναν ποιοι ήταν στα πόστα αυτά επί 10 χρονια? Άντε να ψαχνετε ένας ένας και τα λεφτά πίσω κας..Αν λεμε.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here