Home Εκδηλώσεις Οι μαθητές και η Κοινότητα καθάρισαν τις παραλίες – “Λάσπη” προς τον...

Οι μαθητές και η Κοινότητα καθάρισαν τις παραλίες – “Λάσπη” προς τον διαχειριστή του blog

1162
0

Στα πλαίσια την Ευρωπαϊκής Ημέρας Καθαρισμού, τα σχολεία του Πλωμαρίου και η Δημοτική Κοινότητα Πλωμαρίου, εχθές Παρασκευή 8 Μαΐου 2015, οργάνωσαν καθαρισμό των παραλιών του Πλωμαρίου. Συγκεκριμένα έγιναν δράσεις στις παραλίες, Αμμουδέλι, Eso Papas και Άγιο Ισίδωρο. Συμμετείχαν οι μαθητές των σχολείων του Πλωμαρίου, γονείς, δάσκαλοι, καθηγητές και σύμβουλοι της τοπικής κοινότητας.

Πληροφορηθήκαμε όμως ότι, κάποια κυρία που συμμετείχε στις δράσεις σε κάποιο πηγαδάκι, ενώπιον άλλων κυριών που πήραν επίσης μέρος στους καθαρισμούς, αναφέρθηκε στον διαχειριστή του Plomarinews, λέγοντας ότι ο Δημήτρης Μαλλιαρός δε στηρίζει το έργο του Αντιδημάρχου Πλώμαρίου, κ. Αρμενάκα, αν αυτό δεν συμβαδίζει με την κομματική γραμμή, εννοώντας του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν αυτά ειπώθηκαν επειδή ο διαχειριστής του blog δεν ήταν παρόν στους καθαρισμούς, θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι το παρόν blog είναι ένα δημιούργημα για το Πλωμάρι και την ανάδειξη των προβλημάτων αυτού, αλλά και για την καταγραφή λαογραφίας, εκδηλώσεων, παρουσίασης ιστορικών αρχείων, προβολής του τόπου και πολλών άλλων δράσεων και πραγμάτων. Σε καμία περίπτωση δεν αμειβόμαστε για ότι κάνουμε και αποτελεί πραγματικό εθελοντισμό.

Ο διαχειριστής δεν έχει τη δυνατότητα να παρευρίσκεται οπουδήποτε γίνεται οτιδήποτε, εφόσον υπάρχουν και άλλες υποχρεώσεις που έχουν προτεραιότητα. Προσπαθούμε συχνά να δίνουμε το παρόν σε όσο το δυνατόν περισσότερες δράσεις και εκδηλώσεις γίνονται στο Πλωμάρι, αλλά το blog βασίζεται και στην συμμετοχή των πολιτών, όπως για παράδειγμα από τους καθαρισμούς μας έστειλε φωτογραφίες η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πλωμαρίου, κ. Λίτσα Βάμβουρα, την οποία και ευχαριστούμε.

Αλλά το να βρίσκεται κάποιος και να μπλέκει μια δράση που αφορά π.χ. την Ευρωπαϊκή Ημέρα Καθαρισμού και να βρίσκει αφορμή να κατηγορήσει κάποιον που προσφέρει στον τόπο του, δεν είναι σωστό.

Επίσης πριν από λίγες ημέρες πληροφορηθήκαμε ότι, αυτοδιοικητικός παράγοντας του Πλωμαρίου, έλεγε ότι έχει υποψίες ότι, ο διαχειριστής του Plomarinews, λαμβάνει χρήματα από Δημοτικό Σύμβουλο της Αντιπολίτευσης για να γράφει εναντίων της Δημοτικής Αρχής με ιδιαίτερη στόχευση στον Αντιδήμαρχο.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν δημιούργημα της φαντασίας κάποιων κακοπροαίρετων. Ελπίζουμε ο κόσμος να καταλαβαίνει το νόημα της ύπαρξης του blog και να μη πιστεύει το κάθε τι ξεστομίζει ο κάθε ένας.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here