Home Άρθρα Δάκτυλος Σερχαζάτ στο κόψιμο των καναλιών; Σε απόγνωση η Φατμαγκιούλ και ο...

Δάκτυλος Σερχαζάτ στο κόψιμο των καναλιών; Σε απόγνωση η Φατμαγκιούλ και ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής

745
5

Από τα ξημερώματα της Τετάρτης 24 Απριλίου 2013 δεν εκπέμπουν ξανά τα κανάλια στο Πλωμάρι. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η Σερχαζάτ ευθύνεται για το κόψιμο των ιδιωτικών καναλιών με σκοπό να μη βλέπει ο κόσμος τη Φατμαγκιούλ και τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή.

Οι εταιρείες παραγωγής είναι σε αδιέξοδο και οι ηθοποιοί σε απόγνωση μιας και χάνετε ένα μεγάλο κομμάτι από τη διαφημιστική πίτα και τα νούμερα ακροαματικότητας θα πέσουν αισθητά. Ενδέχεται να έχουμε παρέμβαση από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό της γείτονος για να λυθεί το θέμα μια και καλή και ίσως προταθεί να μπουν οι αναμεταδότες στον Αλιαγά στα απέναντι παράλια.

*το άρθρο συντάχθηκε με αρκετή δόση χιούμορ… γιατί το πράμα με τα κανάλια στο Πλωμάρι έχει καταντήσει ΑΗΔΙΑ!!!

Facebook comments:

5 COMMENTS

  1. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι η μη αναμετάδοση των καναλιων εντάσσεται-αφού κάποιοι αρμόδιοι υποαμείβονται- στο ίδιο πλαίσιο με το κλείσιμο δημόσιων υπηρεσιών , με τη συγχώνευση σχολείων και την κατάργηση οργανικών θέσεων. Καταλύεται κάθε ίχνος πολυφωνίας και δημοκρατίας. Αργοπεθαίνουμε ως κωμόπολη, η ζωή μας έχει καταντήσει ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ και εμείς έχουμε ευθύνη με αυτά που λέμε, γράφουμε και κάνουμε. Όχι άλλη υπομονή, όχι άλλα μαθήματα τηλεοπτικής ορθότητας, όχι άλλο ευτελές χιούμορ περί τηλεοπτικής ποιότητας, όχι άλλο…

  2. Ωχ!! Θα αρχίσουν πάλι να φωνάζουν για το δικαίωμα στην παραπληροφόρηση…..

  3. Όχι Ελένη δεν είναι έτσι όπως τα λες. Τα κανάλια δεν δίνουν δεκάρα για μας εδώ στις ακριτικές περιοχές. Γιατί εάν είχαν κάνει αιτήσεις για να βάλουν τους αναμεταδότες τους και πλήρωναν αυτά που έπρεπε, θα ήταν όλα καλά. Τους βόλευε όμως η κατάσταση και δεν μιλούσε κανείς. Ο Δήμος κανονικά δεν έχει δικαίωμα ούτε υποχρέωση να πληρώνει κανέναν για την επισκευή και συντήρηση των αναμεταδοτών. Εδώ και χρόνια γίνεται παράνομα η αναμετάδοση τους από την Αγγαθερή. Ήδη έχει δικαστεί ή θα δικαστεί σύντομα τουλάχιστον ένας πρώην Δήμαρχος Πλωμαρίου και ίσως δικαστούν και άλλοι άνθρωποι.

  4. Αν είναι παράνομες να τις πάρουν απο εκεί.Χαλάνε το μέρος με την καλύτερη θέα.Ούτε στο εκκλησάκι δεν μπορείς να ανάψεις ένα κεράκι!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here