Home Πολιτικά Προς παραίτηση και ο Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου Κώστας Φραγκόπουλος

Προς παραίτηση και ο Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου Κώστας Φραγκόπουλος

735
2

Εδώ και αρκετές μέρες ακουγόταν ως φήμη, ότι ο Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου Κώστας Φραγκόπουλος οδεύει προς παραίτηση. Ο ίδιος ήταν και θεματικός αντιδήμαρχος για θέματα Τεχνικών Υπηρεσιών, Συνεργείων ηλεκτρολόγων-υδραυλικών, εργατών οδοποιίας και οικοδομικών εργασιών καθώς και με τη διαχείριση και τη συντήρηση οχημάτων και μηχανολογικού εξοπλισμού.

Πάντως και που υπήρξε αντιδήμαρχος Πλωμαρίου για μερικούς μήνες ήταν σαν να μην είχε το Πλωμάρι Αντιδήμαρχο…

Οι φήμες επιβαιβεώνονται διότι στο σημερινό φύλο της εφημερίδας Εμπρός διαβάζουμε:

Τα βροντάει; Όλα δείχνουν πως μετρά μέρες ως αντιδήμαρχος ο Κώστας Φραγκόπουλος, που ήδη απ’ την αρχή του μήνα έχει θέσει υπόψη του δημάρχου μια σειρά από θέματα, που αν δε ρυθμιστούν, δεν μπορεί να παραμείνει όπως λέει στη θέση του αντιδημάρχου και θα παραιτηθεί.

Στην πλειοψηφία τους τα ζητήματα που θίγει, άπτονται της λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου, αφού – όπως έλεγε ο κ. Φραγκόπουλος σε συνάδελφό του – «δεν μπορεί να δίνω εντολές που δεν εκτελούνται, δε γίνεται να μην πληρώνεται ούτε ένας λογαριασμός έργου, δεν επιτρέπεται πάνω απ’ τους αντιδημάρχους να υπάρχουν οι υπερδήμαρχοι των δημοτικών υπηρεσιών».

Όπως μας μεταφέρθηκε, «φωτογράφιζε» κατ’ εξοχήν την Οικονομική Υπηρεσία, ενώ ο ίδιος επιφυλάσσεται να ανοίξει τα χαρτιά του μετά την Παρασκευή. Μεγαλοβδομαδιάτικα θα χτυπήσουν οι καμπάνες, και μάλλον μόνο αναστάσιμος δε θα είναι ο ήχος τους. Εκτός αν, λόγω συγκυρίας – του Λαζάρου το Σάββατο – μεσολαβήσει καμμιά… ανάσταση που θα περισώσει το γόητρο των πολιτικών προσώπων, που μπορεί ως πολιτικοί προϊστάμενοι να είναι δημοτική αρχή, αλλά την πραγματική εξουσία άλλοι την ασκούν. Και εδώ είναι το πρόβλημα!

ΜΑΡ.ΠΛ.

Πηγή: www.emprosnet.gr

*Ο Κώστας φραγκόπουλος είναι ο πρώτος από αριστερά στη φωτογραφία.

Facebook comments:

2 COMMENTS

  1. ΜΙΑ ΦΩΤΟ 1000 (ΚΑΝΤΕΣ 10.000) ΛΕΞΕΙΣ .ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ;;;ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ;;;

  2. Oloi me ta xeria stis tsepes inan kai emeinan.Den ekanan tipota gia ton topo tous.Mono piran.Auto leei o poihths.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here