Home Events Επίδειξη μόδας και όχι μόνο στο Senso

Επίδειξη μόδας και όχι μόνο στο Senso

705
15

Σήμερα Κυριακή 12 Ιουνίου 2011 στις 8 το απόγευμα διοργανώνεται στο Senso ένα πρωτότυπο event πασαρέλας-επίδειξης μόδας ρούχων για μεγάλους και παιδιά, επίδειξης body piercing, tattoo, μανικιούρ και πεντικιούρ. Μπορείτε να δείτε ζωντανά από την mobile κάμερα του Plomaricity.gr παρακάτω.

To event συνδιοργανώνεται από τα καταστήματα: +NRG, Studios Aesthetics και Kids Corner.
Κάντε post το θέμα στο profile σας στο facebook

Κάμερα 2


Live Broadcasting by Ustream

Κάμερα 1

Εάν σερφάρετε με internet explorer για να δείτε το event ζωντανά πατήστε εδώ.

Ζωντανή εικόνα από το Bar Senso.




Comments Closed

15 COMMENTS

  1. Εδω ο κοσμος χανεται και το μ***ι χτενιζεται!
    ΝΤΡΟΠΗ για την νεολαια του Πλωμαριου.

  2. Ειναι ντροπη γιατι ενω την συγκεκριμενη μερα υπηρχαν συγκεντρωσεις σε ολη τη χωρα(και σε πανευρωπαικο μαλιστα επιπεδο)αγανακτησης και διαμαρτηριας,στο πλωμαρι με τα τοσα προβληματα, η νεολαια μαζευτικε μπουλουκι και σχεδον εκλεισε τον παραλιακο για να παρακολουθησει επιδειξη μοδας,μανικιουρ και πεντικιουρ!αν αυτο δε σου λεει τιποτα και δεν σε προβληματιζει,τι να πω….

  3. Με προβληματίζουν πολλά σχετικά με την Ελλάδα και το Πλωμάρι.
    Πολλά που γίνονταν στο παρελθόν και πολλά που γίνονται και τώρα.
    Το να κλείνει ο δρόμος οκ δεν είναι καλό. Πρέπει να σεβαστούμε και την δημοκρατία που επιτρέπει στον κάθε ένα να διοργανώσει μια επίδειξη για να προβάλει την επιχείριση του. Τα δυο μαγαζιά από τα τρία που συμμετείχαν έχουν ιδιοκτήτες που έμεναν στο εξωτερικό παλιά και το τρίτο το έχει κάποιος που είχε μαγαζί στη Μυτιλήνη. Δηλαδή 3 οικογένειες που ήρθαν και επένδυσαν στο Πλωμάρι. Όλα είναι αλυσίδα.

    Χτες σίγουρα κάποιοι θα είχαν την περιέργεια να δουν τι ακριβώς γινόταν στο Senso και πήγαν να “χαζέψουν” λίγο ή πολύ. Ήταν κάτι λίγο πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του Πλωμαρίου. Όλα χρειάζονται.

    Είναι κοινότυπο πλέον να κατηγορούμε την νεολαία για όλα. Την μεγαλύτερη ευθύνη για την εικόνα τους Πλωμαρίου και όλης της Ελλάδας την έχουν οι προηγούμενες γενιές. Άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο και άλλοι καθόλου, δεν είναι όλοι το ίδιο συμμέτοχοι.

    Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας γίνονται παντού, το θέμα για μας τους Πλωμαρίτες είναι να πάμε μαζικά και δυναμικά την Τετάρτη 15 Ιουνίου στην διαμαρτυρία που θα γίνει στη Μυτιλήνη και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λέσβου. Παρά το ότι γίνονται όλες οι διαμαρτυρίες δεν έκλεισε κανένα club ή κάποιο μπουζουξίδικο. Ναι στην διαμαρτυρία ναι και στη διασκέδαση! Χρειάζονται και τα δυο.

    Θα έπρεπε να μας πειράζουν περισσότερο εκδηλώσεις που γίνονται οι οποίες χρηματοδοτούνται από τους Δήμους και το κράτος με δικά μας χρήματα όμως!

  4. Πρωτογνωρο για τα δεδομενα του Πλωμαριου?Μαλλον υποτιμας τον τοπο σου.Αναπτυξη δεν ειναι μονο οι επενδυσεις σε χρημα αλλα και η επενδυση στην κουλτουρα και τη δημιουργικοτητα των νεων για να υπαρξει ενα καλυτερο μελλον στο Πλωμαρι.

  5. Είπα ότι όλα χρειάζονται. Καλώς ή κακώς ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του Πλωμαρίου. Δεν υποτιμώ τον τόπο μου σε καμία περίπτωση.

    Αν δεν γίνονται επενδύσεις σε χρήμα όμως πώς θα συντηρηθούν οι άλλοι επιχειρηματίες; Ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, ξυλουργοί, γυψοσανιδαδες, κάβες ποτών, παντοπωλεία, κρεοπωλεία, χρωματοπωλεία(Βλέπε Μαρούλα) και διακοσμητές; Δημιουργούνται και θέσεις εργασίας για όσους ενδιαφέρονται.

    Η κουλτούρα είναι καλή αλλά δεν αρκεί για να έχουμε και να φάμε.

    Επίσης είναι άσχημο να ακούς ότι σύλλογοι που υποτίθεται προάγουν την κουλτούρα να κάνουν εκδηλώσεις σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς με χρήματα δικά μας και να τρώτε στις ταβέρνες και να ζητάνε μεγαλύτερο τιμολόγιο από αυτά που θα δώσουν για το κόστος του τραπεζώματος.

    Μη περιμένετε τώρα από τον ένα και μόνο δήμο της Λέσβου καλύτερο μέλλον και επένδυση στην κουλτούρα και τη δημιουργικότητα των νέων. Όταν είχαμε τις ευκαιρίες τις χάσαμε. Τώρα είναι μάλλον αργά.

  6. frida Πόσων καλοκαιριών είσαι?εδώ καράβια χάνωνται καί εσύ πεοαρμενίζεις

  7. αναρωτιέμααι καί δέν μπορώ νά εστιάσω τό προβλημάσου κυ. ΜΑΛΛΙΑΡΕ

  8. Το μ***ί αγαπητέ μου φίλε χτενίζονταν από ανέκαθεν και από αρχαιοτάτων χρόνων. Έγιναν πόλεμοι και ήταν αφορμή να πέσουν ολόκληρες αυτοκρατορίες. Άντρες τρανοί έχασαν την δύναμή τους από το προαναφεόμενο πολυσυζητημένο όργανο. Συνήθως και από ανέκαθεν το εξυμνούμε με κάθε τρόπο ακόμα και με ζεμπεκιές και σπάσιμο ποτηριών μπεκρούλιασμα και καντάδες μες τα μεσάνυχτα. Αν δεν υπήρχε δεν θα υπήρχες ούτε και εσύ.’Αστο λοιπόν να χτενίζεται γιατί αμα γίν αξίσταρους γούστου δεν έχ.
    Σεβασμός λοιπόν για να μι κ’ντατσίγζ μι του ματρακά. Εκτός άμα έχς τσι εναλακτικές. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

  9. DEN SAS PEIRAKSANE OI GUMNES POU EFERNAN ALLA MAGAZIA,DEN SAS PEIRAKSAN TA KALLISTEIA POU EKANE O DHMOS STH MARINA PRIN MERIKA XRONIA K FAGANE EKATOMMURIA ALLA SAS PEIRAKSANE TA NTUMENA PAIDIA POU KANAN XAVALE…TWRA ENDIAFERTHIKATE GIA THN KOULTOURA K THN DHMIOURGIKOTHTA TWN NEWN..

  10. hahahahahaha egw pantws tha sumfwnhsw me ton aragion..gamw ta magazakia einai to senso alla nomizw oti einai kalutera na afhsoume tis ephdeixeis modas gia to milano …giati ektos autou nomizw oti kai to plomari alla kai h ellada oloklhrh auth thn stigmh pou milame vriskontai se uperathlia katastash kai me to na apospatai h prosoxh tw newn me ton opoiodhpote tropo einai sigoura katastrofiko

  11. DHLADH OI NEOI TI AKRIVWS THES NA KANOUN;;DEN KATALAVAINW!!!AN KOPSOUME K THN DIASKEDASH H THN KALOPERASH..PAEI EXOUME XATHEI…OI NEOI DEN EINAI SE THESH NA KANOUN TIPOTA APOLUTWS SE OLA AUTA TA LATHOI POU EXOUN KANEI OI PROHGOUMENES GENIES!!

Comments are closed.