Home Θέσεις Ο Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου για την Διακοπή των καναλιών

Ο Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου για την Διακοπή των καναλιών

691
13

Δήλωση του Αντιδημάρχου Πλωμαρίου κ. Σταύρου Πολίτη: «Εξαιτίας της διακοπής της αναμετάδοσης των τηλεοπτικών προγραμμάτων ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών στη γεωγραφική περιφέρεια της Δημοτικής Ενότητας Πλωμαρίου κάνουμε γνωστό στους δημότες μας ότι ο τέως Δήμος Πλωμαρίου και νυν της Λέσβου,

ούτε είχε ούτε έχει καμία άδεια αναμετάδοσης τηλεοπτικών προγραμμάτων από το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο όπως ο νόμος προβλέπει.

Η διακοπή της αναμετάδοσης δεν οφείλεται σε ενέργειες ή παραλείψεις της Δημοτικής Αρχής αλλά είναι ευθύνη των ίδιων των ιδιωτικών τηλεοπτικών καναλιών με τα οποία η Δημοτική Αρχή προσπαθεί να επιλύσει το πρόβλημα, ώστε να εξασφαλιστεί και πάλι το δικαίωμα των πολιτών της Δημοτικής Ενότητας Πλωμαρίου σε μια πλουραλιστική ενημέρωση».

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λέσβου

Facebook comments:

13 COMMENTS

  1. Ε, φροντίστε κύριε τοπικέ άρχοντα να λύσετε το πρόβλημα. Ελπίζω σύντομα. Γιατί άλλα ακουγονται στην πιάτσα.

  2. Όλοι αυτό λέμε… στις επόμενες! Μέχρι τις επόμενες όμως έχουμε ακόμα 4 χρόνια! ΤΩΡΑ τί κάνουμε?

  3. “…κοίτα, οι άλλοι έχουν κινήσει…”:
    ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΘΕΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ:
    “…την διερεύνηση κάθε νόμιμης ενέργειας προκειμένου να τροποποιηθεί το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο αναφορικά με το χωροταξικό σχεδιασμό της Λέσβου, ώστε να δημιουργηθούν περισσότεροι Ο.Τ.Α στο νησί.”, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ “η πρώτη συνάντηση των Προέδρων και μελών Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Λέσβου” (ΠΗΓΗ:http://lesvosnews.net/2011/05/12/34-43 )
    καλό ξεκίνημα και ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ !

  4. Εντάξει κ.Αντιδήμαρχε.Η διακοπή της αναμετάδοσης δεν ωφείλεται σε ενέργειες ή παραλείψεις της Δημοτικής αρχής.Το δεχόμαστε.Γιατί όμως έχει πρόβλημα μόνο το Πλωμάρι; Στην πρωτεύουσα αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα χωριά του Δήμου Λέσβου είναι όλα τέλεια;Και γι’αυτό δεν υπήρξε διακοπή στην αναμετάδοση;Και ξέρετε η αδιάκοπη αναμετάδοση των ελληνικών καναλιών είτε είναι δημόσια είτε ιδιωτικά σε έναν τόπο που έχει συνεχή και αδιάκοπη αναμετάδοση των τουρκικών καναλιών και που ανήκει σε παραμεθόριο ζώνη δεν μας δίνει την πολυτέλεια να μιλάμε για πλουραλιστική ενημέρωση.Αποτελεί θέμα ζωτικής σημασίας.Γι’αυτό μιας και έχετε τον ρόλο του πολιτικού προσώπου που μας εκπροσωπεί ως πολίτες παρακαλούμε ενεργήστε τα νόμιμα ώστε να μην συνεχίσουμε να αισθανόμαστε πολίτες ενός άλλου κράτους.Του τουρκικού, ίσως!.Αφού μόνο αυτά τα κανάλια εκπέμπουν στους δέκτες μας.

  5. Πού βρίσκονταν όλοι αυτοί οι “μπαγλαμάδες” όταν κάποιοι είχαν ξεκινήσει πολλούς μήνες πριν τις προσπάθειες για να μη δημιουργηθεί ο ΔΗΜΟΣ ΤΕΡΑΣ;
    με τι ασχολούνταν; “παζάρευαν” τα “οφίκια”; τώρα “ξύπνησαν”;
    ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ……

  6. συμφωνω απολυτα με την kalliopi (5)………να ειναι ολα νομιμα αλλα συντομα γιατι δεν εχουν ολοι την πολυτελεια να βαλουν nova για να βλεπουν τα ελληνικα ιδιωτικα καναλια…..

  7. Κοίτα, οι άλλοι έχουν κινήσει….“Πενήντα σελίδες επιχειρημάτων συνοδεύουν το αίτημα αναίρεσης που υπογράφουν πολίτες της Δημοτικής Ενότητας Καλλονής προς το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), υποστηρίζοντας ότι είναι αντισυνταγματική η συνένωση των τέως 13 δήμων της Λέσβου σε έναν. Το αίτημα θα εκδικαστεί απ’ το Γ΄ Τμήμα τού ΣτΕ στις 9 Ιουνίου και…φαίνεται κατ’ αρχάς να υπάρχει ανοιχτό ακόμη κάποιο «παράθυρο» ελπίδας…” (“εμπρός”, 7/5/2011)
    http://www.emprosnet.gr/Current/?EntityID=8e03997f-0009-40fc-948d-9462dd34116e

  8. Κοίτα, οι άλλοι έχουν κινήσει….

    Σωστά τα λες ” οι άλλοι έχουν κινήσει….” εμεις τι κάνουμε????????

    Επιτέλους ποιος ευθύνεται για τα κανάλια?
    Ποιος ανέλαβε την αποκατάσταση?
    Ποιες ενέργειες γίνονται για την αποκατάσταση και ποτε θα λυθεί το θέμα?
    Σε ποιον να απευθυνθούμε?
    Ο κ. Αντιδήμαρχοςλωμαρίου κ. Σταύρος Πολίτης μας φώτισε.!!!!!!!
    Απο λόγια έχουμε χορτάσει.!!!!
    ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.!!!!

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ “ΑΡΧΟΝΤΕΣ” ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΣΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.!!
    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΡΑΓΙΑ ΣΑΣ.!!!

    ΕΙΠΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
    “Η διακοπή της αναμετάδοσης δεν οφείλεται σε ενέργειες ή παραλείψεις της Δημοτικής Αρχής αλλά είναι ευθύνη των ίδιων των ιδιωτικών τηλεοπτικών καναλιών με τα οποία η Δημοτική Αρχή προσπαθεί να επιλύσει το πρόβλημα, ώστε να εξασφαλιστεί και πάλι το δικαίωμα των πολιτών της Δημοτικής Ενότητας Πλωμαρίου σε μια πλουραλιστική ενημέρωση».

    ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΝΕΤΕ????????

  9. εαν δεν ευθυνεται η δημοτικη αρχη να βγει ο αντιδημαρχος και να μας εξηγησει τι εγινε ,ποιος φταιει ,τι θα γινει και ποτε θα γινει,ο καιρος περναει και οι ηλικιωμενοι που δεν εχουν αλλη συντροφια απο τη τηλεοραση,δεν εχουν χρηματα να βαλουν nova…και η πληροφορηση που ειναι δικαιωμα ολων των ελληνων, στο πλωμαρι κανενας δεν μπορει να την διασφαλισει ,οπως φαινεται……ας μη μεινουμε στο ποιος φταιει και τι φταιει αλλα στο τι κανουμε απο εδω και περα …ας βγει λοιπον ο αντιδημαρχος να μας ενημερωσει συντομα και ας ενεργησει ωστε να βλεπουμε νομιμα ,τα ιδιωτικα καναλια οπως ολοι οι ελληνες,το συντομοτερο δυνατο…..

  10. Tί έγινε ρε παιδιά,ποιός μπορεί να μας ενημερώσει τί γίνεται με τα κανάλια;Οι μέρες περνάνε και δεν βλέπουμε να γίνεται τίποτα;

  11. ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΙΤΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΧΗΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΥΤΟΥ ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΥΖΟ?ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!
    ΠΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΣΟ…

  12. OK.SOAS ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ. ΣΥΜΦΩΝΩ. ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΟ κ.τ.λ.ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ Ή ΑΤΥΧΙΑ -Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ- ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here