Home Ενημερώσεις Προφορική μόνο δέσμευση για την επαναλειτουργία του Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Πλωμάρι

Προφορική μόνο δέσμευση για την επαναλειτουργία του Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Πλωμάρι

3897
0

Αυτή τη στιγμή το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πλωμαρίου φιλοξενείται προσωρινά στις εγκαταστάσεις του Εθελοντικού Κλιμακίου στον παραλιακό κοντά στην παραλία του Esso Pappas.

Τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 θα συζητηθεί ως έκτακτο θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και πιο συγκεκριμένα θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα μια εισήγηση για άμεση έναρξη επιτέλους των εργασιών αποκατάστασης του κτιρίου στο νότιο τμήμα του πρώην Δημαρχείου Πλωμαρίου. Επίσης θα συζητηθεί ως θέμα ημερήσιας διάταξης η παραχώρηση ακινήτου που βρίσκεται στη Κοινότητα Πλαγιάς για την προσωρινή στέγαση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου.

Τονίζουμε όμως χωρίς να θέλουμε να κινδυνολογήσουμε, το ότι αυτή τη στιγμή οι μόνες δεσμεύσεις που έχουν δοθεί από υπηρεσιακούς παράγοντες της πυροσβεστικής προς τη Δημοτική Αρχή είναι προφορικές. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και το Κλιμάκιο να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στο χώρο όπου λειτουργούσε όλα αυτά τα χρόνια για την ασφάλεια των πολιτών και του φυσικού περιβάλλοντος, αλλά και των περιουσιών.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here