Home Ενημερώσεις Να προλάβουμε το κακό – Εκτεθειμένα καλώδια στη παιδική χαρά

Να προλάβουμε το κακό – Εκτεθειμένα καλώδια στη παιδική χαρά

4192
1

Επειδή όπως έχουμε μάθει στην Ελλάδα, συνήθως πρέπει πρώτα να συμβεί κάτι κακό για να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Οι εικόνες που βλέπετε είναι τραβηγμένες σήμερα στην μια και μοναδική “παιδική χαρά” στο Esso Pappas. Να παρθούν άμεσα μέτρα για την ασφάλεια των παιδιών.

Θυμίζουμε ότι ο χώρος ανακαινίστηκε με δωρεά ενός εφοπλιστή στο πρόσφατο παρελθόν, άργησε όμως πάρα πολύ καιρό να πάρει πιστοποίηση και τώρα είναι διαλυμένη και επικίνδυνη με εκτεθειμένα καλώδια κολώνας φωτισμού, τυλιγμένα με μονωτική ταινία, σπασμένες εισόδους και περίφραξη, αλλά και σπασμένες κούνιες.

Επίσημα η παιδική χαρά έχει κλείσει από τους αρμόδιους του Δήμου Μυτιλήνης και συγκεκριμένα από τον κ. Παπαχρηστοφόρου όπως μας ενημέρωσε η Τοπική Κοινότητα Πλωμαρίου, αφού δεν φρόντισε κανένας από την αυτοδιοίκηση να την επισκευάσει. Παιδιά όμως παίζουν εκεί καθημερινά και οι γονείς ανησυχούν οι οποίοι μας ενημέρωσαν για την κατάσταση που βλέπετε.

Πλέον το Πλωμάρι είναι ξεκάθαρα ένα από τα πιο παραμελλημένα τμήματα του Δήμου Μυτιλήνης και η εγκατάλειψη σχολιάζεται από τους ντόπιους και τους επισκέπτες. Απλώς αναφέρουμε τα θέματα της Πυροσβεστικής, τους Γεροκομείου, της έλλειψης ονοματοδοσίας στις οδούς με αποτέλεσμα να μη μοιράζονται τα γράμματα, τους φουσκωμένους λογαριασμούς νερού της ΔΕΥΑΛ, τα δημοτικά κτίρια και μουσεία που είναι σε όχι και τόσο καλή κατάσταση, τα δημοτικά ακίνητα που άργησαν να βγουν σε δημοπρασία, τα χτυπημένα από τους βράχους σπίτια για τα οποία δεν έχουν ακόμα αποζημιωθεί οι ιδιοκτήτες τους, η κατάσταση των δρόμων όπως π.χ. αυτού της Μελίντας-Πλωμαρίου, τα χαλασμένα πλακόστρωτα και πολλά άλλα μικρά ή μεγάλα προβλήματα.

Στο Δήμο Μυτιλήνης μαζί με την Παράταξη του κ. Κύτελη συνδιοικούν και οι παρατάξεις των κυρίων Ζαφειρίου και Μαμάκου και περιμένουμε άμεσες λύσεις. Πολλά θέματα-προβλήματα υπάγονται στις αρμοδιότητές της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με χαρακτηριστικότερο αυτό του δρόμου Μελίντας-Πλωμαρίου, περιμένουμε και από τον κ. Κώστα Μουτζούρη λύσεις στα προβλήματα.

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. Εν τω μεταξυ αυτη η σπασμενη κουνια εδω και 2 χρονια μενει ετσι αν και εχει επισημανθει σε υποτιθεται αρμοδιο.. πληρης αδιαφορια.. ευκαιρια μηπως ενδιαφερθει ο δηθεν υπευθυνος τωρα με τις εκλογες

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here