Home Άρθρα Έντονο Ενδιαφέρον από την Ασία για την Πύλη Εισόδου Πλωμαρίου

Έντονο Ενδιαφέρον από την Ασία για την Πύλη Εισόδου Πλωμαρίου

1664
0

Έντονες είναι οι διεργασίες πλέον τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία της λειτουργίας της Πύλης εισόδου στο Πλωμάρι. Παρόλα αυτά διάχυτος είναι ο προβληματισμός από τις παρενέργειες του Πολέμου στην Ουκρανία και τις επιπτώσεις που μπορεί γενικότερα να έχει στις προσδοκίες για την φετινή τουριστική περίοδο.

Στα πλαίσια αυτά και μετά από σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους του Κιμ Γιονγκ Ουν μετά από παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα και συμφωνήθηκε συζητηθούν θέματα ασφάλειας και αμυντικής συνεργασίας των 2 χωρών ενώ συμφωνήθηκε να υπάρξει συνάντηση στην Αθήνα στα πλαίσια επικείμενης περιοδείας του προέδρου της Βόρειας Κορέας.

Εκεί κατατέθηκε και το έντονο ενδιαφέρον του Προέδρου της Βόρειας Κορέας για εγκατάσταση στην Ελλάδα Βορειοκορεατικών αντιπυραυλικών συστημάτων ισχυρότερων των S-400 που διαθέτει η Τουρκία καθώς και πυραύλων τελευταίας τεχνολογίας από αυτούς που πρόσφατα παρουσίασε η Βόρεια Κορέα κάτι που μαζί με τα γαλλικά Ραφάλ θα αποτελέσουν πραγματική πολεμική ασπίδα.

Επιπλέον στα πλαίσια αυτά ο Κιμ Γιονγκ Ουν μετέφερε και την πρόθεση του για πραγματοποίηση θερινών διακοπών στην Ελλάδα και ειδικότερα στο Πλωμάρι όπως συνέβαινε αντίστοιχα στο παρελθόν με τον πρόεδρο των ΗΠΑ κ. Τζορτζ Μπους.

Για το λόγο αυτό, ο ίδιος ο Βορειοκορεάτης Ηγέτης ζήτησε να είναι παρόν στα εγκαίνια της Πύλης στο Πλωμάρι όπου λέγεται ότι θα καταλύσει πιθανότατα σε 5άστερο Ξενοδοχείο ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του τα τμήματα spa και μασάζ του Ξενοδοχείου. Δεν αποκλείεται βέβαια και η διαμονή του σε ενοικιαζόμενα δωμάτια ευτραφούς πρώην τοπικού πολιτικού παράγοντα δίνοντας έτσι βαρύτητα και όγκο στο γεγονός.

Εμπνευστής: Δημήτρης Βερβέρης

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here