Home Άρθρα Ήρθε ο Δήμαρχος με τα δώρα στο Εθελοντικό Κλιμάκιο – Τι δεν...

Ήρθε ο Δήμαρχος με τα δώρα στο Εθελοντικό Κλιμάκιο – Τι δεν είχε ο σάκος του

3287
0

Τα Εθελοντικά Κλιμάκια Πυροσβεστών Γέρας και Πλωμαρίου επισκέφτηκε εχτές ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, κ. Στρατής Κύτελης. Δώρισε από ένα σακίδιο πλάτης σε κάθε εθελοντή και έδωσε και μερικά ζευγάρια φορητών ασυρμάτων.

Όμως, όσον αφορά το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πλωμαρίου, είναι γνωστό ότι εδώ και πολλούς μήνες είχε μείνει χωρίς οχήματα, το ένα από τα οποία είναι στη δικαιοδοσία της Αυτεπιστασίας του Δήμου και του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Φρατζέσκου, ο οποίος μάλιστα σε σχετική ερώτηση για το θέμα στην τελευταία Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου απέφυγε να απαντήσει. Το δικό μας ρεπορτάζ για την έλλειψη οχημάτων, είχε προκαλέσει αρκετές αναταράξεις και γκρίνιες, διότι Δήμος Μυτιλήνης και Περιφέρεια Βορείου μέχρι τότε δεν είχαν δώσει λύση. Από την ανάρτηση στη σελίδα του Δήμου με αφορμή την επίσκεψη του Δημάρχου, δεν προκύπτει κάποια θετική εξέλιξη έστω και τώρα για την επισκευή του οχήματος.

Επίσης, δεν γνωρίζουμε αν ο κ. Κύτελης διαπίστωσε ότι υπάρχει πρόβλημα δυσοσμίας στον παραλιακό, διότι από ότι βλέπουμε στη φωτογραφία, φοράει μάσκα και ίσως να μην αντιλήφθηκε το μέγεθος του προβλήματος.

Επιβεβαιωνόμαστε για ακόμα μια φορά ότι οι πολιτικοί, οι αυτοδιοικητικοί και άλλοι παράγοντες θα συνεχίσουν να περνάνε από τα Εθελοντικά Κλιμάκια σε προεκλογικές περιόδους και όχι μόνο, αυτό από μόνο του όμως δεν αρκεί. Όμως το έργο των εθελοντών το έχει ήδη αναγνωρίσει η κοινωνία.

Η σχετική ανακοίνωση από την ιστοσελίδα του Δήμου Μυτιλήνης στο Facebook: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα εθελοντικά πυροσβεστικά κλιμάκια Γέρας και Πλωμαρίου που με ανιδιοτέλεια και υπευθυνότητα προστατεύουν τις ζωές των συμπολιτών μας, τις περιουσίες τους και το φυσικό πλούτο του νησιού μας. Τους ευχαριστούμε.

Η σχετική ανακοίνωση από την σελίδα του Εθελοντικού Κλιμακίου Πυροσβεστών Πλωμαρίου που συνοδεύει ως λεζάντα τη παραπάνω φωτογραφία: Επίσκεψη του Δημάρχου Μυτιλήνης Ευστρατίου Κύτελη, του εντεταλμένου σύμβουλου Βαρβαγιαννη Δημήτρη, και του πρόεδρου της κοινότητας Πλωμαρίου Ιωάννη Ξανθούλη.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here