Home Άρθρα Επεκτείνεται το πρόβλημα με τα ΕΛΤΑ σε όλο το νησί – Στο...

Επεκτείνεται το πρόβλημα με τα ΕΛΤΑ σε όλο το νησί – Στο Πλωμάρι ακόμα περιμένουμε Ονοματοδοσία & Οδοαρίθμηση

1809
0

Επεκτείνεται η κατάργηση της διανομής της αλληλογραφίας και σε άλλες περιοχές του νησιού και αρχίζει να γίνεται το πρόβλημα παλλεσβιακό.

Η αρχή όπως γνωρίζετε έγινε στο Πλωμάρι, όπου τα γράμματα μοιράζονται έξω από τα κλειστά ή ανοιχτά καφενεία σε εποχή που κατά διαστήματα έχει επιβληθεί ελεγχόμενη κυκλοφορία(lock down) σε κάποιες περιπτώσεις συνωστίστηκε ο κόσμος για να παραλάβει λογαριασμούς νερού, τότε παρενέβη το αστυνομικό τμήμα Πλωμαρίου.

Η δικαιολογία την διακοπής, ήταν σε πρώτη φάση η έλλειψη ονοματοδοσίας και οδοαρίθμησης στο Πλωμάρι, για κάτι το οποίο ευθύνονται κατά κύριο λόγο κάποιοι κύριοι από τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές Δήμου Λέσβου και Δήμου Πλωμαρίου. Πριν από αρκετούς μήνες βρέθηκαν παρατημένες στα παλιά σφαγεία που λειτουργούν ως δημοτική αποθήκη, πινακίδες ονοματοδοσίας σε ντάνες, άγνωστο πότε παρελήφθηκαν και γιατί ποτέ δεν τοποθετήθηκαν στους τοίχους. Τώρα ο Δήμος Μυτιλήνης άγνωστο γιατί, δεν προχωρά το έργο ενώ έχουν πραγματοποιηθεί τα περισσότερα στάδια της προεργασίας. Όμως ο προϊστάμενος των ΕΛΤΑ Πλωμαρίου, είχε δηλώσει σε Συνεδρίαση της Τοπικής Κοινότητας, ότι δεν πρέπει να δημιουργούνται ψευδαισθήσεις στους πολίτες ότι αν ολοκληρωθεί η ονοματοδοσία και οδοαρίθμηση θα ξεκινήσει ξανά η διανομή της αλληλογραφίας στα σπίτια και στα μαγαζιά.

Φυσικά μεγάλο ρόλο παίζει και το ότι τα ΕΛΤΑ προχωράν σε περικοπές. Να θυμάστε ότι κάθε τι που ιδιωτικοποιείται δεν είναι πάντα για το καλό των πολιτών. Να θυμηθείτε να τους ξαναψηφίσετε όλους.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here