Home Άρθρα Είναι αργός και κολλάει συχνά ο υπολογιστής σας; Υπάρχουν λύσεις!

Είναι αργός και κολλάει συχνά ο υπολογιστής σας; Υπάρχουν λύσεις!

2520
0

Όλοι οι υπολογιστές με το πέρας του χρόνου κάποια στιγμή εμφανίζουν τα πρώτα σημάδια αργής διεκπεραίωσης των εργασιών και πολλές φορές ενοχλητικά κωλύματα που μας αναγκάζουν να κάνουμε επανεκκίνηση.

Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να οφείλονται στις αυξημένες απαιτήσεις των νέων προγραμμάτων και λειτουργικών συστημάτων, οπότε η αναβάθμιση της μνήμης ram, του σκληρού δίσκου, του επεξεργαστή, της κάρτας γραφικών στις περισσότερες περιπτώσεις μεμονωμένα ή σε συνδυασμό δίνει τη λύση. Σημαντικό είναι ο υπολογιστής εσωτερικά να είναι καθαρός χωρίς σκόνες στον ανεμιστήρα και την ψήκτρα του επεξεργαστή, αλλά και με ανανεωμένη θερμοαγώγιμη πάστα. Ιοί, worms, spyware ή άλλα επιβλαβή λογισμικά μπορεί να είναι οι πιθανές αιτίες των παραπάνω προβλημάτων. Σημαντικό επίσης είναι να αναβαθμίσετε το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας σε Windows 10 διότι πλέον τα Windows 7 δεν υποστηρίζονται με αναβαθμίσεις ασφαλείας από τη Microsoft με αποτέλεσμα να τα καθιστά ευάλωτα στους κινδύνους του διαδικτύου, το ίδιο ισχύει για υπολογιστές με Windows Xp και Windows Vista. Πάντα υπάρχει και η επιλογή του Linux που μπορεί να αντικαταστήσει τα Windows σε νέους ή παλαιότερους υπολογιστές.

Για όλες τις λύσεις σε προβλήματα hardware και software, αναβαθμίσεις και επισκευές για σταθερούς και φορητούς υπολογιστές μπορείτε να επικοινωνήστε με το Plomari Computer & Internet Services στα τηλέφωνα 6948510652 και 6948521871

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here