Home Διασκέδαση Διασκέδαση : Χαμός τις Παρασκευές και τα Σαββατοκύριακα στο Πλωμάρι

Διασκέδαση : Χαμός τις Παρασκευές και τα Σαββατοκύριακα στο Πλωμάρι

2280
69

Αισθητά ανεβασμένη η διασκέδαση στο Πλωμάρι για τον φετινό χειμώνα, αφού πλέον γίνονται καθιερωμένα events σχεδόν κάθε εβδομάδα. Βραδιές με ζωντανό πρόγραμμα, επώνυμοι Dj, χορεύτριες και χορευτές. Τις Παρασκευές και τα Σαββατοκύριακα, γίνεται το αδιαχώρητο στα νυχτερινά κέντρα διασκεδάσεως και στα Bar. Πάρτε μια μικρή γεύση από τα events που γίνονται στο Πλωμάρι, με φωτογραφίες και βίντεο.

Slide Show & Videos

Οδηγίες : Για να ξεκινήσει η παρουσίαση του Slideshow, απλά πατήστε πάνω στο πλαίσιο ή στο κουμπί PLAY. Μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένη φωτογραφία, κάνοντας click στις μικρογραφίες των εικόνων στο κάτω μέρος του πλαισίου. Εάν θέλετε να δείτε τις φωτογραφίες σε πλήρη οθόνη, πατήστε το κουμπί και για επιστροφή σε κανονική προβολή πατήστε το πλήκτρο ESC στο πληκτρολόγιο σας.

Βίντεο 1


Βίντεο 2


Φωτογραφλιες & Βίντεο από το site www.ombrela.gr και από το group του Oceanis Bar στο Facebook.

Facebook comments:

69 COMMENTS

  1. thanks admin!!!

    oso giato xristi (….) nomizw se xaraktirizei i Asunenoiisia tou Plwmariou
    an diavases ola ta sxolia mou apo tin arxi tha katalavenes poia einai i apopsi mou kai otan lew na paei autos o topos mprosta lew na valei i neolaia mualo kai na min leei diaskedasi epipedou ta event katoteras morfis ,alla na kanei koina vimata gia tin anaptyksi !

  2. epeidh prepei na leme kai ta kala tou oceanis ki oxi mono na katakrinoume super super teleia i xtesinh paraskevh den pistevw na exei yparksei kalyterh ki omorfoterh orxhstra kai vradia apla den yparxei bravo sas paidia makari na yparksoun ki alles tetoies paraskeves ayta einai events!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. ase exw paei aleksanter kai kserw kamia sxesh den yparxei sygkrish oloi ksenerwtoi einai apo ta afentika mexri to prwsopiko den yparxei ayto to kefi ki olo ayto pou egine th paraskevh sto ocean akous dhladh ena onoma kai pa8aineis??siga ta avga mwre!!mono mh koinh8ei o kosmos na fovaste osoi exete aypnies th kyriakh elate xaxaxaxa

  4. Θα ήθελα να εκθέσω την προσωπική μου άποψη για το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την ποιότητα διασκέδασης στο Πλωμάρι μας. Το ζήτημα είναι πιο σύνθετο από ο,τι φαίνεται. Υπάρχουν διάφορες τάσεις που όλες είναι σεβαστές. Η ουσία είναι ότι για να κρατήσει κόσμο το χωριό θα πρέπει να γίνουν διάφορες ενέργειες προς όλες τις κατευθύνσεις. Προσωπικά έτυχε να ήμουν Πλωμάρι εκείνες τις ημέρες και χωρίς να το ξέρω για το τι μέλλει γενέσθαι να είμαι και στο μαγαζί που διοργανωνόταν το happening. Για να πω την αλήθεια αδιαφόρησα. Αν είσαι σε μεγάλη πόλη ή έχεις ταξιδέψει το καλοκαίρι σε ένα τουριστικό νησί αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Τα συναντάς και δεν τους δίνεις και σημασία. Κάποιος, όμως, μπορεί να τα θεωρήσει ακραία για το Πλωμάρι. Προσωπικά, αν ήξερα ότι έχει τέτοια βραδιά δεν θα πήγαινα. Άλλα παιδιά, όμως, έχουν το δικαίωμα να τα χαρούν εφόσον δεν τα έχουν ξαναδεί. Τα δικαιολογώ. Και γιατί να πάνε Μυτιλήνη ή εκτός νησιού για να τα απολαύσουν. Ας τους τα φέρουμε στο Πλωμάρι.

    Ο ίδιος πιστεύω ότι για να αναπτυχτεί ένας τόπος σωστά θα πρέπει να προσφέρει δυνατότητες σε όλους. Δεν είπαμε το Πλωμάρι να γεμίσει τέτοιες παρουσίες αλλά και εκείνες χρειάζονται. Αυτό που σκέπτομαι εγώ είναι ένα ποιοτικό μέρος όπου θα διοργανώνονται συζητήσεις νέων για το Πλωμάρι, φεστιβάλ παραδοσιακού χαρακτήρα και θα συγκεντρώνονται πολιτιστικοί σύλλογοι για να προάγουν την πλούσια πολιτιστική ιστορία του νησιού.

    Αυτό το Σ-Κ ήμουν σε ένα φεστιβάλ παραδοσιακών χορών Λέσβου στη Θεσσαλονίκη και συγκινήθηκα κάθε φορά που αναφερόταν το όνομα του Πλωμαρίου για τους συρτούς του, τους μπάλους του και τους καρσιλαμάδες του. Γιατί να μην γίνεται κάτι τέτοιο και στην καρδιά του χειμώνα στο Πλωμάρι για να τονώσουμε την δύσκολη αυτή περίοδο το χωριό μας; Και όποιος θέλει ας έρθει να το παρακολουθήσει.. Και όποιος θέλει ας πάει να δει τα κορίτσια.. Ας του δώσουμε τουλάχιστον τη δυνατότητα επιλογής και ας μην έχει μόνο μία επιλογή..

  5. den lew oti to oceanis einai perfect alla krataei ti neolaia sto plomarimas kai afto prepei na to lavoume sovara yp”opsin.min xexname poses zoes mporei na swsei afto apo troxaia klp odigontas kathe sabato sti Myt .kai posa lefta menoun sto Plomari.kai pou xerete mporei sto melon to ypoloipo nisi na diaskedazei sto Plomari opws ginotan palia.thimame ti san lorenzo, to altantis to saloon, to overdose, ton kavo pou efernan kosmo apo olo to nisi yiati oxi tora kai to OCEANIS

  6. nomizw oti an uparxoun kai alla atoma poy exoun tis apopseis tou George K. tote tha mporesei na ginei kati aksiologo ston topo.
    Estw kai mesa spo to internet as mazeutei kosmos na diorganwthei kati omorfo.

  7. Να ειστε σιγουροι ότι οι περισσότεροι μόνιμοι κάτοικοι Πλωμαρίου δεν είναι και τόσο της κουλτούρας.Αυτοι τουλαχιστον που βγαινουν τα βραδια για διασκεδαση οι περισσότεροι είναι σκυλάδες και γενικα υστερει ο τόπος από κοπέλες για αυτο και εχουν επιτυχια τετοια σοου.Δε γνωριζετε πια ολοι τοσα χρονια? ο ένας παει να φαει τη γυναίκα του άλλου αυτό είναι το επίπεδο!

  8. Πληροφοριακά αναφέρω ότι την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου ο Σύνδεσμος Πλωμαριτών Αττικής διοργανώνει κάτι παρόμοιο με αυτό που λέτε, με αφορμή την εορτή του Αγίου Νικολάου.

    Βέβαια λόγω μηδαμινής συμμετοχής δεν υπάρχει παραδοσιακό χορευτικό όπως πιο παλιά, αλλά θα υπάρχει ούζο Πλωμαρίου προσφορά από την ποτοποιεία Βαρβαγιάννη, παραδοσιακά εδέσματα και ανάλογη μουσική από δυο Πλωμαρίτες Dj.

    Όποιοι και όποιες από σας, βρίσκονται στην Αθήνα, μπορούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση, που είναι γνωστή ως “Ουζομάζωξη”. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ξεκινάει με Θεία Λειτουργία, που γίνεται κάθε χρόνο στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου Και Ελένης στην Ομόνοια στις 11:00 π.μ. και στην συνέχεια ακολουθεί λίγο πριν την ουζομάζωξη, κέρασμα καφέ και γλυκού στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνδέσμου.

    Η διεύθυνση του Συνδέσμου είναι : Ζήνωνος 29-31 Ομόνοια. Εάν ενδιαφέρεστε να παρευρεθείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail info@plomarinews.gr για πληροφορίες, καλό θα ήταν επίσης η διάδοση του παρόντος κειμένου, σε όσο το δυνατό περισσότερους Πλωμαρίτες και Πλωμαρίτισες που μένουν στην Αττική.

    Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη από τον σταθμό του ηλεκτρικού της Ομόνοιας.

  9. ande ke esis i andres sto plomari o golos sas ta theli, lete ke lete ala otan konane to golaraki tous, ta matia sas kolane san miga se pita. ande spiti stis genekes sas ke sta pedias sas! oust apo edo!

  10. To Plomaraki mas katantises mpourdelo…!!!. ala etsi gvainoun ta xrimata me to kounima tis kathe mianis tsoulas pou rezilepse to gunaikeio filo..

    Oso gia tous organotes..???? ti na po …ntrepome…pou legome Plomaritisa.. oust apo do

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here