Home Τουρισμός Κρουαζιερόπλοιο Με Γερμανούς Τουρίστες Στο Πλωμάρι

Κρουαζιερόπλοιο Με Γερμανούς Τουρίστες Στο Πλωμάρι

972
4

Ένα κρουαζιερόπλοιο με την ονομασία “Albatros” με σημαία από Μπαχάμες, κατέφθασε σήμερα Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στο λιμάνι του Πλωμαρίου αποβιβάζοντας περίπου 800 με 1000 Γερμανούς τουρίστες. Ένα ποσοστό από αυτούς επιβιβάστηκε σε λεωφορεία, που πιθανόν μετέβησαν στο μουσείο του Ούζου Βαρβαγιάννη, ενώ άλλοι παρέμειναν στο Πλωμάρι για να γα δουν την περιοχή. Πιθανόν θα παραμείνει για μια ημέρα.
Εάν η υποδομή του λιμανιού ήταν λίγο καλύτερη κάτι το οποίο θα μπορούσαν να το είχαν φροντίσει στο παρελθόν οι αρμόδιοι το πλοίο θα μπορούσε να αράξει εντός του λιμανιού και σίγουρα θα υπήρχαν και άλλες περιπτώσεις πλοίον που θα μπορούσαν να επισκέπτονται το Πλωμάρι συχνά. Η μεταφορά των τουριστών έγινε με μικρότερα σκάφη. Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το πλοίο αραγμένο λίγο έξω από το λιμάνι και μπορείτε να διαβάσετε μερικές σχετικές πληροφορίες γ’ αυτό.

Το slide show είναι από φωτογραφίες που λάβαμε από τον Βασίλη Τηλεάνδρο. Special Thanks to Vasili Teleandros for the pictures of Slide Show. Οδηγίες : Για να ξεκινήσει η παρουσίαση του Slideshow, απλά πατήστε πάνω στο πλαίσιο ή στο κουμπί PLAY. Μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένη φωτογραφία, κάνοντας click στις μικρογραφίες των εικόνων στο κάτω μέρος του πλαισίου. Εάν θέλετε να δείτε τις φωτογραφίες σε πλήρη οθόνη, πατήστε το κουμπί και για επιστροφή σε κανονική προβολή πατήστε το πλήκτρο ESC στο πληκτρολόγιο σας.

Οι 2 φωτογραφίες είναι από το site www.marinetraffic.com

Facebook comments:

4 COMMENTS

  1. Εδώ, δε μπορούν να αράξουν σκάφη και κότερα λίγων μέτρων γιατί δεν υπάρχει υποδομή και παροχές, θα μπορούσε ποτέ ένα κρουαζιερόπλοιο?
    Μη λέμε ανέκδοτα!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Οκ ρε Δανάη, είναι όμως θετικό μόνο που ήρθε κόσμος αυτή την εποχή που δεν έχουμε καθόλου τουρίστες. Εάν γίνει κάτι ανάλογο και στο μέλλον μόνο καλό θα είναι για το Πλωμάρι.

  3. Σίγουρα το λιμάνι και η μαρίνα χρειάζονται βελτιώσεις αλλά το να έρχεται τόσος κόσμος στην καρδιά του φθινοπώρου μόνο θετικό μπορεί να είναι. Απλά καλό θα ήταν να μαθαίναμε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως κανονίστηκε να έρθουν ή εάν ήταν μη προγραμματισμένο.

  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ.ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here