Home Troktiko & άλλα blogs Και στην Καλλονή τα ίδια προβλήματα έχουν

Και στην Καλλονή τα ίδια προβλήματα έχουν

759
1

Στην Μυτιλήνη, στην Λέσβο και ειδικά στην Καλλονή το κακό με τα σπαστικά θορυβώδη με αλλαγμένες εξατμίσεις μηχανάκια, αλλά και φτιαγμένα αυτοκίνητα, που όταν περνάνε στον δρόμο νομίζεις ότι περνάει καμιά μπουλντόζα ή καμιά…μηχανή ποτίσματος από τις παλιές έχει ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ η αστυνομία δεν τους ακούει;;;

Η αστυνομία ούτε τους τσιγγάνους που κυκλοφορούν χωρίς τίποτα και χωρίς φώτα και φλας και λάστιχα δεν ελέγχει, θα μου πείτε.

Όλοι αυτοί με τα μηχανάκια ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ;;; Δεν τους ακούνε δεν τους ενοχλεί ο θόρυβος;;; Τι γίνεται ρε παιδιά όλα τόσο χύμα είναι;;;

Σχεδόν το 90% από τα παπάκια είναι με αλλαγμένες εξατμίσεις και το 30% των αυτοκίνητων με πειραγμένες μηχανές που που όταν μαρσάρουν οι κάγκουρες της κακιάς ώρας, λες και κάνει αναρρόφηση ο Καράς για να τραγουδήσει. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ και πολύ μάλιστα κάτι πρέπει να γίνει αφήστε που έχουμε ξεκουφαθεί εμείς αλλά και όποιος ξένος έρχεται δεν ξαναπατάει το πόδι του έλεος πρέπει να σταματήσει να γίνει κάτι είναι πάρα πολύ ενοχλητικό. Πρέπει να απαγορευτούν οι εξατμίσεις αυτές.

Πηγή: Αναγνώστης από Tro-ma-ktiko.blogspot.com

Δικό μας σχόλιο: Τι σας θυμιζουν όλα αυτά; Το μόνο που αλλάζει είναι η λέξη “Καλλονή” αν εκεί βάλεις την λέξη Πλωμάρι δεν υπάρχει καμία διαφορά στις καταστάσεις.

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ…
    ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ ΤΥΠΟΥ “όποιος ξένος έρχεται δεν ξαναπατάει το πόδι του”
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΑΛΕΝΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here