Home Εκδηλώσεις Ημερίδα από το Α’ Νηπιαγωγείο: «Επικοινωνία στην Οικογένεια- Εξάρτηση από το διαδίκτυο...

Ημερίδα από το Α’ Νηπιαγωγείο: «Επικοινωνία στην Οικογένεια- Εξάρτηση από το διαδίκτυο – Πότε η χρήση γίνεται κατάχρηση, τι μπορώ να κάνω ως γονέας.»

452
0

Δελτίο τύπου: Το διδακτικό προσωπικό του 1ου Νηπιαγωγείου διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Επικοινωνία στην Οικογένεια- Εξάρτηση από το διαδίκτυο – Πότε η χρήση γίνεται κατάχρηση, τι μπορώ να κάνω ως γονέας.»

Με εισηγήτρια την ΚΙΤΣΑΝΗ ΣΟΦΙΑ Κλινική Ψυχολόγο Μ.Sc.και υπεύθυνη του κέντρου Πρόληψης και Συμβουλευτικής «Πνοή». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 6:00 μ.μ. στο χώρο του Πολύκεντρου Πλωμαρίου. Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση των γονέων παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας σε θέματα που αφορούν την ανάπτυξη και ανατροφή τους.

Η ημερίδα εντάσσεται στα πλαίσια της προσπάθειας ενημέρωσης όλων των γονέων πάνω σε διάφορα θέματα, με αφορμή την πρωτοβουλία της Προϊσταμένης Εκπαιδευτικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Π/θμιας Εκπ/σης Β. Αιγαίου Κα Λυκιαρδοπούλου Σταυρούλα για την δημιουργία πίνακα εκπαιδευτικών και άλλων ειδικών που προσφέρονται να διδάξουν δωρεάν σε επιμορφωτικά σεμινάρια για γονείς.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here