Home Ενημερώσεις Παράπονα συμπολιτών μας για επικίνδυνα παιχνίδια ανηλίκων με κροτίδες σε σχολείο

Παράπονα συμπολιτών μας για επικίνδυνα παιχνίδια ανηλίκων με κροτίδες σε σχολείο

677
5

Μετά από παράπονα γειτόνων και γονιών, πληροφορηθήκαμε ότι την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015, κάποιοι ανήλικοι έριχναν κροτίδες(δυναμιτάκια) στους κοινόχρηστους χώρους του Λυκείου και Γυμνασίου κατά τις απογευματινές ώρες.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες γονιών, το πιο επικίνδυνο απ’ όλα ήταν ένα περιστατικό που αναφέρθηκε, όπου έριξαν κροτίδες μέσα στο χώρο όπου βρίσκονται οι τουαλέτες του λυκείου, ενώ βρισκόταν κάποιος άλλος ανήλικος και δε μπορούσε να βγει. Επίσης βρέθηκαν κατεστραμμένες χελιδονοφωλιές στο χώρο που βρίσκονται τα πεύκα.

Δε γνωρίζουμε τι είδους ήταν οι κροτίδες, υπάρχουν κάποιες λιγότερο επικίνδυνες έως καθόλου αλλά υπάρχουν και άλλες που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς. Και θα πρέπει να βρεθεί αυτός που τις πούλησε σε ανηλίκους.

Το θέμα έχουν επιληφθεί οι δάσκαλοι και ο διευθυντής του Γ’ Δημοτικού σχολείου καθώς και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, που θα συνεδριάσει την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015.

Facebook comments:

5 COMMENTS

  1. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει-ιδίως σε ανήλικους- η πώληση αυτών των κροτίδων, αφού δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα. Η διάκριση σε απαγορευμένα και σε νόμιμα βεγγαλικά είναι τουλάχιστον φαιδρή, αφού τα παιδιά ρίχνουν τα δυναμιτάκια μέσα σε γυάλινα μπουκάλια ή σε μεταλλικά κουτιά αναψυκτικών μετατρέποντας τα σε κανονικότατα όπλα. Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία όσο πλησιάζει το Πάσχα. Υλικές φθορές, τραυματισμοί , ακρωτηριασμοί ακόμη και θάνατοι. Οι πιστοί του 5λέπτου της Ανάστασης που εθίζουν τα παιδιά τους σε αυτή τη βαρβαρότητα ας αναλάβουν τις ευθύνες τους!

  2. θα ηθελα να παρακαλεσω για την διαγραφη των σχολιων ..ειναι η δεν ειναι δεκτη η αποψη καποιου να μη μεσολαβειτε

  3. Διαγραφονται σχολια! σε αυτο το αρθρο ειχα κανει μια δημοσιευση η οποια δεν υπαρχει τωρα

  4. Δεν έχω διαγράψει κάποιο σχόλιο. Μήπως το έγραψες σε άλλη ανάρτηση; Αν θες γράψε το ξανά.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here