Home Εκδηλώσεις Εκδήλωση με ζωντανή μουσική στο χωριό Αμπελικό από την ομάδα “Άμπελος” στις...

Εκδήλωση με ζωντανή μουσική στο χωριό Αμπελικό από την ομάδα “Άμπελος” στις 17 Ιουλίου

573
0

Η Ομάδα Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης “Η Άμπελος” διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά την ετήσια γιορτή εθελοντισμού που θα πραγματοποιηθεί στο Αμπελικό στις 17 Ιουλίου και ώρα 9:30 μ.μ. Συντροφιά θα σας κρατήσει το μουσικό συκγρότημα του Νίκου Βολέλλη “Άλλες Εποχές”. Τιμή εισόδου 10€ με φαγητό. Η εκδήλωση αυτή, Είναι η μεγαλύτερη των βόριων χωριών του Δήμου Πλώμαρίου και συγκεντρώνει κάθε χρόνο πολύ κόσμο.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάστε πληροφορίες σχετικά με την ομάδα και τους στόχους της.

Η αφίσα της εκδήλωσης

Η Ομάδα Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης “Η Άμπελος” συγκροτήθηκε κατ’ αρχάς άτυπα το έτος 2004 -πρόσφατα απέκτησε νομική ισχύ- από 20 περίπου άτομα, με σκοπό την κοινωνική προσφορά. Τώρα πλέον αναγνωρίζοντας το έργο και τις αγαθές προθέσεις της, τα μέλη της έχουν αυξηθεί  με εθελοντές και από άλλες περιοχές του νησιού. Η ομάδα δραστηριοποιείται και σε πολιτιστικά θέματα.
Ένας από τους σταθερούς στόχους της ομάδας “Η Άμπελος” είναι η υλοποίηση ενός ετήσιου κοινωφελούς έργου, όπως έχουν ήδη πραγματοποιηθεί:
Ο ηλεκτροφωτισμός του δρόμου προς το εξωκλήσι της Παναγίας (ή Παναγιούδας)
Η οικοδόμηση μιας πέτρινης βρύσης στο χωριό
Η εγκατάσταση κλιματισμού στον ξενώνα της εκκλησίας
Τωρινός στόχος είναι η αγορά ενός αυτοκινήτου κατάλληλου για την επιτήρηση και προστασία του φυσικού πλούτου της περιοχής. Εάν επιθυμείτε να συμβάλετε σ’ αυτό το στόχο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας πατώντας εδώ.

Bookmark and Share Στείλτε Το Θέμα Στο Profile Σας Στο Facebook

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here