Home Troktiko & άλλα blogs Τα εισιτήρια που είναι open για ένα χρόνο, δεν ισχύουν;

Τα εισιτήρια που είναι open για ένα χρόνο, δεν ισχύουν;

341
0

Όταν λένε ένα χρόνο, εννοούν έξι μήνες; Μετά λύπης μου πληροφορήθηκα από ταξιδιωτικό γραφείο στη Χίο ότι το εισιτήριο για επιβάτη και ΙΧ που είχα εκδώσει πέρυσι τον Αύγουστο και είχα έγκαιρα κάνει open με το Νήσος Χίος της εταιρείας Hellenic Seaways και όπως με είχαν ενημερώσει ίσχυε open για ένα χρόνο, ότι δεν ισχύει πλέον διότι εντελώς αιφνιδιαστικά.

Αποφάσισε η εταιρεία ότι τα ανοιχτά εισιτήρια ίσχυαν μέχρι τέλους Δεκεμβρίου 2009. Τα παραπάνω αν αληθεύουν, αποτελούν πλήρη ανακολουθία για την συνέπεια που πρέπει να έχει η εταιρεία και φυσικά αποτελούν εξαπάτηση μου, όπως και πολλών άλλων επιβατών που έπραξαν σύμφωνα με τις οδηγίες των ταξιδιωτικών γραφείων. Παρακαλώ για την αντιμετώπιση του θέματος μου καθόσον μας ακυρώνεται ένα εισιτήριο το οποίο πληρώθηκε αδρά χωρίς δική μας υπαιτιότητα.

Επιπλέον εδώ και ένα δίμηνο περίπου μας ενημέρωσαν ότι θα αποσταλούν τα εισιτήρια μας στην εταιρεία και θα έχουμε δικαίωμα ανανέωσης προκειμένου να μη χάσουμε τα χρήματα μας. Αντ’ αυτού εδώ και ένα δίμηνο περιμένουμε ενώ τα πρώτα εισιτήρια που έχουν επιστραφεί λένε ότι δεν έχουμε δικαίωμα να τα χρησιμοποιήσουμε Ιούλιο-Αύγουστο. Ντροπή τους! Για μια εταιρεία που θέλει να λέγεται σοβαρή και η οποία δεν έχει την παραμικρή προσφορά για τα νησιά του Β. Αιγαίου.

Αναγνώστης από troktiko.blogspot.com

Bookmark and Share Στείλτε Το Θέμα Στο Profile Σας Στο Facebook

Comments Closed