Home Αναρτήσεις Επισκεπτών Για οτιδήποτε μόνο στη Μυτιλήνη – Τζάμπα πήγαν όλες οι κινητοποιήσεις (καταλήψεις,...

Για οτιδήποτε μόνο στη Μυτιλήνη – Τζάμπα πήγαν όλες οι κινητοποιήσεις (καταλήψεις, κλείσιμο δρόμων κλπ)

748
0

Άλλο ένα e-mail από αναγνώστη για τα προβλήματα του Πλωμαρίου. Αυτή τη φορά θίγεται ένα από τα πολλά προβλήματα που έφερε ο Καλλικράτης, με την κατάργηση του Δήμου Πλώμαρίου και των υπηρεσιών(ΔΟΥ, ΙΚΑ, κλπ). Είναι γεγονός ότι πλέον ένα απλό χαρτί να θες από κάποια υπηρεσία, πρέπει να κατέβεις στη Μυτιλήνη, να φας 2+ ώρες στο δρόμο, έξοδα για βενζίνη και όχι μόνο. Εμείς ενημερώσαμε τον συμπολίτη μας για εάν πρόστιμο που αναφέρει στο κείμενο του, ότι ίσως να μπορεί να το πληρώσει στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων. Επίσης γνωστοποιείται μέσω του ίδιου κειμένου, ότι κάποιοι συμπολίτες μας θα καθίσουν ξανά στο σκαμνί για παρακώλυση συγκοινωνιών για το κλείσιμο της Λάρσου, που είχε γίνει στα πλαίσια των κινητοποιήσεων το 2011 για τη μη κατάργηση των υπηρεσιών, δηλαδή της ΔΟΥ και του ΙΚΑ. Για αυτό το θέμα θα επανέλθουμε με νεότερο άρθρο, διότι οι άνθρωποι αυτοί θα χρειαστούν οπωσδήποτε την υποστήριξη όλων των κατοίκων του Πλωμαρίου.

Ακολουθεί το κείμενο του αναγνώστη:

Για οτιδήποτε… Μόνο στη Μυτιλήνη

Το τελευταίο διάστημα έχουμε μάθει να υπομένουμε τα πάντα αδιαμαρτύρητα. Καμία υπηρεσία για την εξυπηρέτηση του πολίτη, για οτιδήποτε χρειαστούμε πρέπει να πάμε στη Μυτιλήνη. Τζάμπα πήγαν όλες οι κινητοποιήσεις (καταλήψεις, κλείσιμο δρόμων κλπ) που έκαναν πάρα πολλοί από το Πλωμάρι το 2011, να μην κλείσουν οι διάφορες υπηρεσίες.

Η ανταμοιβή; Αρκετοί από αυτούς θα τρέχουν για πολύ καιρό στα δικαστήρια. Και έρχομαι στο αποτέλεσμα του κλεισίματος όλων σχεδόν των υπηρεσιών , μαζί και αυτής της ΔΟΥ Πλωμαρίου.

Για να πληρώσει κάποιος το πρόστιμο για την παράνομη στάθμευση , που πριν λίγες μέρες , επέβαλε το Λιμεναρχείο Πλωμαρίου σε πολλούς συμπολίτες μας.

Πρέπει να πάνε στη Μυτιλήνη !!!!!

Σε καμιά υπηρεσία , Ταχυδρομείο κλπ δεν μπορείς.

Ως πότε θα τρώμε καρπαζιές αδιαμαρτύρητα.

Π. Ζ.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here