Home Βίντεο Βίντεο από την Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση που έγινε στη Λέσχη την Τετάρτη...

Βίντεο από την Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση που έγινε στη Λέσχη την Τετάρτη 19 Μαρτίου

407
0

Περίπου 45 με 50 άτομα έδωσαν το παρόν στην ανοιχτή λαϊκή συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Πλωμαρίου, την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014. Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η μη διάσπαση του Καλλικράτη και η στάση που θα πρέπει να κρατήσουμε μαζικά ως Πλωμαρί στις εκλογές .

Συζητήθηκαν και θέματα όπως η διαφαινόμενη υποβάθμιση του κέντρου υγείας Πλωμαρίου και η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής στα διάφορα προβλήματα που έχουν προκύψει τους τελευταίους μήνες.

Αρχικά αναγνώστηκαν οι προτάσεις, που ήδη είχαν συγκεντρωθεί. Αρκετοί συμπολίτες μας έκαναν τοποθετήσεις. Κάποιοι από αυτούς, έχουν εκδηλώσει και το ενδιαφέρον να είναι υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές. Ακούστηκαν απόψεις για την αποχή, για το σενάριο να μην κατέβουν υποψήφιοι από το Πλωμάρι στις εκλογές, για τη δημιουργία περιφερειακού συνδυασμού με τίτλο “Όχι ένας δήμος η Λέσβος”, για τη δημιουργία ομάδας αλληλεγγύης, για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας του δήμου και για διάφορα άλλα θέματα.

Η συνέλευση ήταν κατά κάποιο τρόπο, προκαταρκτική και κάποιοι ζήτησαν να ξαναγίνει άλλη μια σύντομα. Με 45-50 άτομα δεν μπορείς να πάρεις συλλογικές αποφάσεις, αλλά σίγουρα θα πρέπει και οι πολίτες του Πλωμαρίου να μη κολλάνε και να λένε, α εγώ εφόσον γίνεται στη Λέσχη η συνέλευση δε θα πάω ή εμένα δε με νοιάζει, δε θα σώσω εγώ το Πλωμάρι και φυσικά δε θα πρέπει να βάζουν πάνω από το συμφέρον του τόπου τους, το ότι παίζει ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός, γιατί μιλάμε για το τι θα συμβεί τα επόμενα πέντε χρόνια με Καλλικρατικό Δήμο…

Αναλυτικότερα στο βίντεο που ακολουθεί.

Εάν το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο, πατήστε εδώ για να το δείτε στο youtube.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here