Home Άρθρα Απάντηση επιχειρηματία σε αρνητικό σχολιασμό από Κεντρικό Ομιλητή σε παρουσίαση βιβλίου του...

Απάντηση επιχειρηματία σε αρνητικό σχολιασμό από Κεντρικό Ομιλητή σε παρουσίαση βιβλίου του Πόλιον

543
4

Στις 11 Αυγούστου 2013 πραγματοποιήθηκε μια εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου των πρακτικών του Συνεδρίου «Πλωμάρι: Αρμενίζοντας στο χρόνο», που πραγματοποιήθηκε την άνοιξη του 2010, από τον πολιτιστικό σύλλογο “Πόλιον” στο πολιτιστικό κέντρο Πλωμαρίου.

Στην εκδήλωση υπήρχαν 4 κεντρικοί ομιλητές, ένας από αυτούς σύμφωνα με πληροφορίες μιλώντας και αναλύοντας πρακτικές για το πώς θα έρθει η ανάπτυξη στο Πλωμάρι έκανε κάποιες κριτικές για κάποιες επιχειρήσεις στο Πλωμάρι.

Ένας από τους επιχειρηματίες που θίχτηκαν είναι ο Δημήτρης Μουτζούρης(Μαρούλα) ο οποίος διατηρεί κατάστημα με υλικά οικοδομών, μπογιές, είδη αλιείας, είδη κυνηγιού, είδη υγιεινής και πολλά άλλα. Ο κ. Μουτζούρης λοιπόν θέλησε μέσω της ιστοσελίδας μας να απαντήσει στον εν λόγω κύριο.

Το κείμενο της απάντησης του:

Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι σε μια παρουσίαση βιβλίου που έγινε στο Πολύκεντρο Πλωμαρίου, ένας από τους κεντρικούς ομιλητές και συγκεκριμένα ο αξιότιμος κος Ιωάννης Κουτσουρίδης, μιλώντας για ανάπτυξη και προσπαθώντας να εξηγήσει στους παρευρισκόμενους ότι ο τόπος δεν μπορεί να πάει μπροστά χωρίς να γίνουν οι απαραίτητες σωστές κινήσεις, αναφέρθηκε σε δυο επιχειρηματίες του Πλωμαρίου, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά τους ως προς τους ξένους πελάτες ως “απαράδεκτη”.

Ο εν λόγω κύριος κάποια στιγμή που βρέθηκε στο κατάστημα μου και προσπαθούσαμε να εξυπηρετήσουμε έναν ξένο τουρίστα τον οποίο με δυσκολία καταλαβαίναμε τι ζητούσε, τη μη κατανόηση μας την εξέλαβε ως δυσφορία και ότι δεν δώσαμε την κατάλληλη προσοχή στον πελάτη επειδή μάλλον όπως είπε τη προηγούμενη νύχτα είχα στραβωγαμ…..

Ευτυχώς κύριες Κουτσουρίδη που υπάρχουν κάτι Πλωμαρίτες της διασποράς σαν και εσάς που κάθε πέντε χρόνια επισκέπτονται το -ΧΩΡΙΟ- και σαν ανοιχτά μυαλά της πόλης, μας μιλούν για ανάπτυξη και για τρόπους συμπεριφοράς.

Μην ξεχνάτε Κύριε ότι τις λίγες μέρες που έρχεστε σε αυτόν τον πανέμορφο τόπο, τον έχουμε φτιάξει εμείς και τον διατηρούμε εμείς!

Εσείς το μόνο που κάνετε είναι να επιβαρύνεται τον ήδη προβληματικό βιολογικό μας.

Δημήτρης Μουτζούρης.

Facebook comments:

4 COMMENTS

  1. Πες τα χρυσόστομε.
    Πήξαμε στους εξ αποστάσεως σωτήρες.

  2. Για αποκατάσταση της αληθειας επειδη ήμουν ένας από τους παρόντες η λέξη `στραβωγαμ..` δεν εκστομίστηκε ούτε υπονοήθηκε καν.Είναι γεγονός κατά τα άλλα οτι εμείς οι Πλωμαρίτες το χουμε στο αίμα μας να μεταφέρουμε σε μορφή χαλασμένου τηλεφώνου σε άλλους διαστρεβλωμένες αλήθειες ειδικά από έναν άνθρωπο-κεφάλαιο που του μεγέθους και του επιστημονικου βιογραφικού του κ.Κουτσουρίδη.Γενικά πιστεύω το να μιλάμε γενικά για περιθώρια βελτίωσης της συμπεριφοράς μας είναι κάτι που το λέμε και εμείς οι ίδιοι ιδίως όταν γνωρίσουμε
    είτε ως φοιτητές είτε ως ταξιδιώτες το φερεσθαι του κόσμου σε άλλες περιοχές της Ελλάδας είτε Γίαννενα είτε Θεσσαλονίνη είτε είτε…

  3. “Τον έχουμε φτιάξει εμείς και τον συντηρούμε εμείς?” και “επιβαρύνετε τον βιολογικό μας?

    Είμαστε τελικά πολύ κομπλεξικοί εμείς οι Πλωμαρίτες

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here