Μια καλοκαιρινή εναλλακτική – πρωτότυπη σαλάτα με καρπούζι και ούζο(Φυσικά κατά προτίμηση Πλωμαρίου). Υλικά 1κιλό καρπούζι, χωρίς φλούδα και κουκούτσια , κομμένο σε φέτες. 1 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα δυόσμου.
½ κρεμμύδι σε λεπτές λωρίδες.
50γρ. τυρί φέτα σε κομματάκια.
Για το ντρέσινγκ ούζου:
2 κ.σ. κόκκινο ξίδι.
2κ.σ. ελαιόλαδο.
1κ.σ. ούζο.
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ αναμειγνύοντας τα υλικά. Σ’ ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το καρπούζι, το δυόσμο, το κρεμμύδι, και τη φέτα και περιχύνουμε με το ντρέσινγκ.