Home Άρθρα Πιθανόν θα μοιραστούμε τον Αντιδήμαρχο Πλωμαρίου με τη Γέρα…

Πιθανόν θα μοιραστούμε τον Αντιδήμαρχο Πλωμαρίου με τη Γέρα…

393
0

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Τα Νέα της Λέσβου”, είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο, ο νέος Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου κ. Δημήτρης Μουτζούρης, με απόφαση του Δημάρχου Λέσβου κ. Δημήτρη Βουνάτσου, να αναλάβει παράλληλα και την Αντιδημαρχία της Γέρας.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την παραίτηση του Σταύρου Πολίτη, ο οποίος επέλεξε την δική του ηρωική έξοδο αφού πλέον όπως ο ίδιος δήλωσε δεν θα είναι ξανά υποψήφιος στη Δημοτική Ενότητα Πλωμαρίου και βάση του ανασχηματισμού, λογικά δεν θα συνέχιζε στην Αντιδημαρχία Πλωμαρίου. Αρχικά όπως γνωρίζετε, όταν ο Δημήτρης Βουνάτσως ανέλαβε τα καθήκοντα του τον είχε ορίσει Αντιδήμαρχο Πλωμαρίου και Θερμής, κάτι το οποίο είχε προκαλέσει αντιδράσεις… στη συνέχεια μετά από πολύ καιρό όμως, ο κ. Πολίτης παραιτήθηκε από τα καθήκοντα του ως Αντιδήμαρχος Θερμής παραμένοντας αρμόδιος μόνο για το Πλωμάρι.

Η τωρινή πάντως απόφαση του Δήμαρχου, να έχουν δυο πρώην μεγάλοι δήμοι της Λέσβου έναν Αντιδήμαρχο, βάση και της απόστασης των δυο δημοτικών ενοτήτων, είναι πιο φυσιολογική σε σχέση με την πρώτη Πλωμαρίου-Θερμής, αλλά είναι πιθανό να προκαλέσει νέες αντιδράσεις.

Το σχετικό δημοσίευμα των Νέων της Λέσβου:

Τίτλος: Αποχωρεί ο Θ. Αθανάσης από την Γέρα. Πιθανότερος Αντικαταστάτης του ο Δ. Μουτζούρης.

Μπορεί ο Δήμαρχος να κρατά ακόμη ως επτασφράγιστο μυστικό τον ανασχηματισμό της Δημοτικής Αρχής για τον επόμενο ενάμιση χρόνο μέχρι τις εκλογές, αλλά σιγά-σιγά οι πληροφορίες διαρρέουν για τις αλλαγές προσώπων και θέσεων που θα ανακοινωθούν μετά τις δημαιρεσίες. Ο πρώτος που θα αποχωρήσει με δική του βούληση επειδή, όπως παραδέχτηκε σε πρόσφατη συζήτηση του με τον κ. Βουνάτσο δεν μπορεί να αντέξει τον φόρτο των αρμοδιοτήτων του για ακόμη 2 χρόνια, είναι ο Αντιδήμαρχος Γέρας, Θέμης Αθανάσης. Ο στενός συνεργάτης και φίλος του Δημάρχου πήρε την απόφαση να παραδώσει την σκυτάλη σε άλλο μέλος της Δημοτικής Αρχής και σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανό αυτό το πρόσωπο να είναι ο Δημήτρης Μουτζούρης, που πρόσφατα ανέλαβε την Αντιδημαρχία Πλωμαρίου.

Σε επικοινωνία που είχαμε χθες με τον κ. Αθανάση δεν θέλησε να επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διέψευσε αυτή την πληροφορία, ενώ όπως είπε μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις από τον Δήμαρχο.

Την ίδια ώρα, όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα επαληθευτούν οι πληροφορίες της εφημερίδας μας ότι θα αναλάβει και την διοίκηση της Δημοτικής Ενότητας Πέτρας ο Αντιδήμαρχος Μήθυμνας, Λευτέρης Βογιατζής, με τον οποίο ήδη έχει κάνει αυτή την συζήτηση ο Δημήτρης Βουνάτσος. Σε ότι αφορά την περιοχή της Καλλονής, αν τελικά αποχωρήσει από την Αντιδημαρχία ο Βαγγέλης Γιαβάσης, το πιθανότερο είναι να αναλάβει την θέση του ο Γιώργος Κυριαζής ως Αντιδήμαρχος Καλλονής και Αγίας Παρασκευής.

Ν. Β. από τα Νέα της Λέσβου.

Φωτογραφία από την εφημερίδα Εμπρός.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here