Home Ενημερώσεις Συναυλία στο Πλωμάρι με μεγάλο Καλλιτέχνη – Όνομα έκπληξη

Συναυλία στο Πλωμάρι με μεγάλο Καλλιτέχνη – Όνομα έκπληξη

866
10

Εδώ και μερικές εβδομάδες ακούγεται ότι στις 26 Ιουλίου στη Μαρίνα Πλωμαρίου, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία με καλλιτέχνη που το όνομα του και μόνο θα προκαλέσει αίσθηση. Τη συναυλία διοργανώνει με αφορμή τα γενέθλια του, ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Lilleput Reiser, που εδώ και χρόνια φέρνει στο Πλωμάρι Σκανδιναβούς και κατά κύριο λόγο Νορβηγούς τουρίστες.

Το όνομα του καλλιτέχνη παραμένει επτασφράγιστο μυστικό. Λέγεται ότι είναι άνδρας άνω των 50 με πλούσιο ρεπερτόριο και ότι παρόμοια συναυλία δεν έχει ξαναγίνει στο Πλωμάρι.

Μια πολύ πιθανή περίπτωση είναι ο Γ. Ν. και κάποιες άλλες είναι οι: Σ.Κ. Π.Τ. Από γυναίκες πιθάνές περιπτώσεις: Α.Β., Α.Π., Χ.Α.

Facebook comments:

10 COMMENTS

  1. Οι καλλιτέχνες σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα είναι δυο. Μια καταξιωμένη στο χώρο τραγουδίστρια η οποία έγινε γνωστή από μουσική εκπομπή “Να η ευκαιρία” και ένας νεότερος που έχει γίνει γνωστός από το Fame Story.

  2. Ο καλητεχνης που θα ρθει η μαλλον ζει αναμεσα μας καιρο και θα πλαισιωσει τη συναυλια ειναι ο Α.Β

  3. ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ.ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ-ΝΗ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ.ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ;ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ.

  4. να κανω τωρα και γω μια ερωτηση…σκεφτομαι να παντρευτω και να βαφτίσω το παιδι μου…καρεκλες πλαστικες και τραπεζια θα τα προμηθευτώ απο το δήμο ή θα πρεπει να κάνω κουμπαρο καποιον δημοτικο συμβουλο για να μου τα δώσει????? συνεβει πριν λιγες μερες γι αυτο ρωταω…..

  5. Ελενη δε νομιζω να εχασε τον υπνο του κανενας απο εμας για το ποιος θα ερθει στη Μαρινα! κανουμε χαβαλε με το ολο θεμα των αρχικων και της ολης μυστικοτητας..μηπως λογο του οτι υποφερουμε πρεπει να σταματησουμε να κανουμε χαβαλε μεταξυ μας?

  6. Ελπίζω αύριο να έχουμε αποκλειστική δήλωση του μεγάλου μας λαϊκού καλλιτέχνη Α.Β. για το θέμα. Όσο για τις καρέκλες και τα τραπέζια κάποιες φορές έχει συμβεί στο παρελθόν να τις δανείσει ο Δήμος Πλωμαρίου για κάποια άλλη εκδήλωση που δεν διοργανωνόταν από τον ίδιο. Φέτος δεν είδα κάπου τις πλαστικές καρέκλες που γράφουν με μπλε γράμματα Δ.Π. Βέβαια ίσως να τις δάνεισαν πάλι κάπου τι να πω…

  7. Τι έγινε, παιδιά; Άρχισαν οι ετοιμασίες στη μαρίνα για το μεγάλο γεγονός; Παρακαλώ, ας μου απαντήσει κάποιος γιατί δεν έχω ορατότητα από το σπίτι μου στη μαρίνα και μ’ έχει φάει η αγωνία!!

  8. Ναι Tzak ξεκίνησαν, όταν το γράψαμε εδώ κάποιοι νόμιζαν ότι κάνουμε πλάκα. Το ανακοίνωσε και το “χωνί” του πρώην Δήμου Πλωμαρίου. Πάλι ο Δήμος πάει να οικειοποιηθεί αυτή την εκδήλωση ενώ τα χρήματα τα βάζει η ιδιωτική πρωτοβουλία. Οι καλλιτέχνες με κάθε επιφύλαξη θα είναι η Γλυκερία και ο Γιώργος Λιανός ο οποίος ήδη εθεάθη στο Beach Bar Sabbia…

  9. θα σοβαρευτούμε καμια φορά?Το Πλωμάρι ταπεινώνεται κοινωνικά,αριθμητικά,πνευματικά.
    Μας αποφεύγουν γιατί φοβούνται το δρόμο που μας συνδέει με τη πρωτεύουσα,γιατί η υποδομή της πολης βρισκεται στον αυτοματο(βιολογικος καθαρισμος,περιφρούρηση ακτων,λειτουργία εκθεσιακων χωρων),γιατί δεν κανουμε τιποτα να το προβαλουμε…ακομα κ το ονομα κρυφο το κραταμε-για να μη “βουλιαξει” το πλωμαρι….Ας κανουμε κατι,γιατι μπορούμε!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here