Home Ανακοινώσεις Ανακοίνωση των Εθελοντών για την πρόσληψη ναυαγοσώστη στον Άγιο Ισίδωρο

Ανακοίνωση των Εθελοντών για την πρόσληψη ναυαγοσώστη στον Άγιο Ισίδωρο

733
2

Καλωσορίζουμε την πρόσληψη ναυαγοσώστη στην παραλία του Αγίου Ισιδώρου που, με την προϋπόθεση ότι θα γίνουν και τα άλλα προαπαιτούμενα από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης, μας κάνει να ελπίζουμε για την επανάκτηση της Γαλάζιας σημαίας, που την στερηθήκαμε φέτος.
Με την ευκαιρία θα θέλαμε να αναφερθούμε στον συγχωριανό μας, Γρηγόρη Μωραίτη, που εθελοντικά έκανε καθήκοντα ναυαγοσώστη όλο το καλοκαίρι πέρυσι και περίπου για δύο μήνες φέτος, αλά δυστυχώς δεν πληρούσε τα τυπικά προσόντα που απαιτούνται για την θέση του ναυαγοσώστη ανοικτής θάλασσας.
Οι Εθελοντές Πλωμαρίου θέλουν να ευχαριστήσουν δημόσια τον Γρηγόρη για τα παραπάνω και για την προθυμία του να συμμετέχει σε μελλοντικές εθελοντικές δράσεις.
Επίσης προτείνουμε στον Δήμο, αν δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο, τουλάχιστον να ευχαριστήσει επίσημα τον συγχωριανό μας, που παρά την πικρία του για την έλλειψη αναγνώρισης της προσφοράς του, συμμετείχε και φέτος στην πόντιση των σημαντήρων και δέχτηκε να βοηθήσει στην εξοικείωση του νέου ναυαγοσώστη.

Επίσης οι εθελοντές μας ενημερώνουν και για την “μικρή”, αλλά σημαντική συμβολή τουριστών στην καθαριότητα της παραλίας.

Σήμερα το μεσημέρι, Σάββατο 14/7, μια οικογένεια Ολλανδών τουριστών συνδύασαν το κολύμπι τους με το μάζεμα των σκουπιδιών στην παραλία του Αγίου Ισιδώρου, σκουπίδια που φυσικά δεν τα δημιούργησαν οι ίδιοι, ούτε πιθανότατα άλλοι τουρίστες.
Όσοι από εμάς δεν θέλουν ή δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο, τουλάχιστον να μην δημιουργούμε σκουπίδια και ούτε να επιτρέπουμε σε άλλους να τα δημιουργούν.

Με εκτίμηση
Εθελοντές Πλωμαρίου

***Πάντως να αναφέρουμε, ότι η νέα ναυαγοσώστης δεν έχει ακόμα αναλάβει τα καθήκοντα της και ο λόγος σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η έλλειψη βάρκας και εξοπλισμού.

Facebook comments:

2 COMMENTS

  1. Για να ακριβολογούμε, ο κυρ Σταύρος είχε υποσχεθεί στο Γρηγόρη πέρυσι ότι θα τον πληρώσει για τις υπηρσσίες του, αφού αυτός τον είχε προσλάβει. Μάλιστα πίεζε αυτόν που εκμεταλεύονταν τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες κλάτω από την εκκλησία του Αγ. Ισιδώρου (Α) να πληρώσει αυτός το Γρηγόρη, διότι μέχρι τον Ιούλιο τις εκμεταλεύονταν χωρίς να έχουν βγει σε δημοπρασία παράνομα. Έτσι για να λέμε την αλήθεια και να μην ωραιοποιούμε τα πάντα.

  2. Για να ακριβολογούμε πέρυσι ο κυρ Σταύρος είχε προσλάβει το Γρηγόρη και του υποσχέθηκε να τον πληρώσει. Επειδή όμως η πρόσληψη ήταν στα άγραφα, πίεζε αυτον που είχε τις ομπλρέλες μπροστά στον Άγιο Ισίδωρο μιας και τις είχε παράνομα απο το Μάιο χωρίς δημοπρασία. Τελικά του φάγαν και οι δύο τα λεφτά του Γρηγόρη. Αυτή είναι η αλήθεια. όλα τα υπόλοιπα είναι μπούρδες.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here