Home Άρθρα Κώστας Τσαρούχας: Θα γίνουν 5 Δήμοι στη Λέσβο

Κώστας Τσαρούχας: Θα γίνουν 5 Δήμοι στη Λέσβο

1262
0

Για μία ακόμα χρονιά ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Τσαρούχας, τίμησε τη Λέσβο. Τα τελευταία χρόνια έρχεται κάθε καλοκαίρι – έστω και για λίγες ημέρες – προκειμένου να εκπληρώσει προσωπικές του υποχρεώσεις, αλλά και για πάρει Λεσβιακές εισπνοές .

Φυσικά το LesvosNews.gr τον εντόπισε και η συνεργάτις μας Μαρία Καραβατάκη, είχε μαζί του μία πολύ ενδιαφέρουσα κουβεντούλα.

Ο Κώστας Τσαρούχας φάνηκε αρκετά αισιόδοξος ως προς την πορεία της χώρας μας με τον Αντώνη Σαμαρά στο τιμόνι, καταθέτοντας την άποψή του ότι έστω και δύσκολα, ο νέος πρωθυπουργός θα τα καταφέρει.

Εξέφρασε για μία ακόμα φορά το θαυμασμό του για τη Λέσβο και τις ομορφιές της, ενώ έδειξε να γνωρίζει πολλά πράγματα για την πορεία της ΑΕΛΚ και τον πρόεδρό της Νίκο Μιχαλάκη.

Κατά την παραμονή του στο «Lesvos Inn», συναντήθηκε συμπτωματικά με το Δήμαρχο Λέσβου Δημήτρη Βουνάτσο, με τον οποίο είχε πολύωρη συνομιλία και κατά την οποία ο Δημήτρης Βουνάτσος του ανέφερε τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει σχετικά με την λειτουργία και διοίκηση του μεγαλύτερου σε έκταση Δήμου της χώρας μας, τη Λέσβο.

Ο Κώστας Τσαρούχας του μετέφερε μάλιστα μία ελπιδοφόρα πληροφορία που γνώριζε για το θέμα αυτό, σύμφωνα με την οποία η κυβέρνηση Σαμαρά πρόκειται να διορθώσει το «Καλλικρατικό λάθος» στο νησί μας και να δημιουργήσει πέντε νέους Δήμους.

Ο Δημήτρης Βουνάτσος του απάντησε, ότι ελπίδα του είναι να γίνουν έστω και τρεις…

Ο Κώστας Τσαρούχας έφυγε σήμερα το μεσημεράκι για την Αθήνα, υποσχόμενος ότι πολύ σύντομα θα είναι και πάλι κοντά μας.

Πηγή: www.lesvosnews.gr

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here