Home Άρθρα Στο νοσοκομείο ο Αντώνης Σαμαράς & ο Βασίλης Ράπανος, μην ανυσηχείτε όμως

Στο νοσοκομείο ο Αντώνης Σαμαράς & ο Βασίλης Ράπανος, μην ανυσηχείτε όμως

510
0

Στο newsbeast.gr διαβάσαμε ότι ο Πρωθυπουργός της χώρας μας, Αντώνης Σαμαράς, μπήκε στο νοσοκομείο λόγω αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς. Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος ανησυχίας. Είναι απλό, σε αυτή την συγκυβέρνηση υπάρχουν ικανά και δοκιμασμένα στελέχη, π.χ. οι Γιώργος Παπανδρέου και Κώστας Καραμανλής, οι οποίοι αμφότεροι έχουν διατελέσει πρωθυπουργοί της Ελλάδας και έχουν αφήσει σπουδαίο έργο πίσω τους. Έτσι λοιπόν για όσο καιρό χρειαστεί αναρρωτική άδεια ο νέος Πρωθυπουργός μπορούν επάξια να τον αντικαταστήσουν.

Επίσης, υπάρχει και ο Λουκάς Παπαδήμος που με ένα τηλεφώνημα μπορεί να αναλάβει ανά πάσα στιγμή, είναι και αυτός δοκιμασμένος και έχει αποδείξει ότι είναι ικανότατος. Μη ξεχνάμε και τον Βαγγέλη Βενιζέλο, τον Φώτη Κουβέλη που του είχε προταθεί στις προηγούμενες εκλογές να αναλάβει εκείνος Πρωθυπουργός και φυσικά τη Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία έχει υπάρξει αρχηγός κόμματος. Αν ξεχνάμε κάποιον ή κάποια, μπορείτε να συμπληρώσετε εσείς.

Για διαφορετικό λόγω στο νοσοκομείο μπήκε και ο Βασίλης Ράπανος, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Ο κ. Ράπανος πρόκειται να ορκιστεί το απόγευμα της Παρασκευής υπουργός Οικονομικών. Και σε αυτή την περίπτωση μόνο η παρουσία του Βαγγέλη Βενιζέλου στην συγκυβέρνηση είναι εγγύηση για τα οικονομικά, μιας και έχει μικρή μεν αλλά σημαντική θητεία ως υπουργός οικονομικών.

Διβάστε τη σχετική είδηση όπως την μετέδωσε το Newsbeast.gr:

Στο Αττικό Νοσοκομείο, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε εκτάκτως ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρωθυπουργός μπήκε στο χειρουργείο λόγω αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς. Πρόκειται για πάθηση που ταλαιπωρούσε τον πρωθυπουργό καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και του Μαΐου. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την τελευταία εβδομάδα πριν από την 6η Μαΐου ο κ. Σαμαράς επισκεπτόταν μέρα παρά μέρα τον γιατρό του αργά τη νύχτα για να λάβει την απαιτούμενη θεραπεία και να μπορέσει να συνεχίσει τον προεκλογικό του αγώνα.

Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί από τον κ. Θεοδοσιάδη στο Αττικό Νοσοκομείο, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες ο κ. Σαμαράς να παραστεί στην ορκωμοσία του νέου υπουργού Οικονομικών, Βασίλη Ράπανου στο Προεδρικό Μέγαρο σήμερα το απόγευμα. Θεωρείται πάντως απίθανο να πραγματοποιηθεί η σύγκληση της ΚΟ της ΝΔ που είχε προγραμματιστεί για τις 18:00 στη βουλή.

Από το πολιτικό γραφείο του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς υποβλήθηκε σήμερα σε προγραμματισμένη οφθαλμολογική εξέταση από τον Διευθυντή της Β´ Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής του Αττικού Δημοσίου Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής, κ. Πάνο Θεοδοσιάδη.

Διαπιστώθηκε αρχόμενη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και αποφασίστηκε η χειρουργική της αντιμετώπιση.

Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί από τον κ. Θεοδοσιάδη στο Αττικό Νοσοκομείο».

Σταθεροποιήθηκε η κατάσταση του Β. Ράπανου. Υποβάλλεται σε κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις

Με δυνατό πόνο στην κοιλιά, ιλίγγους, ναυτία, εφίδρωση και μεγάλη καταβολή, μεταφέθηκε εσπευσμένα στο θεραπευτήριο «Υγεία», ο προοριζόμενος για τη θέση του υπουργού Οικονομικών, Βασίλης Ράπανος.

Οι γιατροί, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, έχουν σταθεροποιήσει την κατάστασή του και τον υποβάλλουν σε κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις, προκειμένου να εντοπίσουν το αίτιο, που προκάλεσε το πρόβλημα.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here