Home Ενημερώσεις Κλιμάκιο της ΔΕΗ επισκέφτηκε το Πλωμάρι για να κόψει το ρεύμα σε...

Κλιμάκιο της ΔΕΗ επισκέφτηκε το Πλωμάρι για να κόψει το ρεύμα σε μαγαζιά και σπίτια

370
0

Μετά από πληροφόρησης που είχαμε από κάτοικους του Πλωμαρίου, την Πέμπτη 17 Μαΐου 2012, κλιμάκιο της ΔΕΗ βρέθηκε στο Πλωμάρι για να κόψει το ρεύμα σε επιχειρήσεις και σπίτια λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών.

Σε κάποιες περιπτώσεις δημιουργήθηκαν εντάσεις και με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Αρκετοί καταστηματάρχες και ιδιοκτήτες σπιτιών, αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα λόγω της κρίσης που υπάρχει στη χώρα μας, το Ελληνικό κράτος όμως δεν προστατεύει αυτές τις περιπτώσεις ανθρώπων, με αποτέλεσμα να έρχεται η ΔΕΗ και να κόβει το ρεύμα χωρίς να εξετάζει τα δεδομένα. Έχουμε πληρώσει ένα σορό φόρους και χαράτσια. Την κρίση πληρώνουν μόνο οι μικρομεσαίοι και οι αδύναμοι.

Παρέμβαση έκανε ο Εμπορικός Σύλλογος Πλωμαρίου, στέλνοντας και επιστολή στο επιμελητήριο Λέσβου και στη ΔΕΗ για να βρεθεί μια προσωρινή λύση, όσον αφορά τη διακοπή της παροχής ρεύματος σε καταστηματάρχες και κάτοικους του Πλωμαρίου.

Τι τελευταίες μέρες ξαφνικά κάποιοι θυμήθηκαν ότι υπάρχει και το Πλωμάρι στο χάρτη, αστυνομία και ασφάλεια, ΣΔΟΕ και το κλιμάκιο της ΔΕΗ επισκέφτηκαν το Πλωμάρι αυτή την εβδομάδα.

Η κατάσταση στο Πλωμάρι δεν είναι καθόλου καλή. Χτες μάθαμε ότι τα κανάλια που είχαν κοπεί, εκπέμπουν ξανά και κάποιοι πανηγύριζαν, λες και λύθηκε το σοβαρότερο πρόβλημα που θα έπρεπε να μας απασχολεί. Το Πλωμάρι παραμένει ακέφαλο και οι δήθεν άρχοντες αδιαφορούν. Τα γκρουπ των τουριστών έχουν μειωθεί και αυτό φαίνεται στην αγορά, το Πλωμάρι φέτος έχει ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά τον Έλληνα τουρίστα, που δεν προβλέπεται να επιλέξει τη Λέσβο που είναι και μακρινός προορισμός, αλλά και ακριβός συγκριτικά με άλλες περιοχές που είναι πιο κοντά στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη. Επίσης σε αυτό το θέμα της προβολής της Λέσβου και του Πλωμαρίου δεν έχουν γίνει αρκετές κινήσεις που θα έφερναν τουρισμό.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here