Home Πολιτικά Αποκλειστικό: Ο Μ. Αρμενάκας Υποψήφιος Βουλευτής με το κόμμα του Π. Καμμένου

Αποκλειστικό: Ο Μ. Αρμενάκας Υποψήφιος Βουλευτής με το κόμμα του Π. Καμμένου

720
7

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο δικηγόρος και συμπολίτης μας, Μανώλης Αρμενάνας, θα είναι υποψήφιος βουλευτής στη Λέσβο, με το κόμμα του Πάνου Καμμένου “Ανεξάρτητοι Έλληνες”.

Η πρώτη δήλωση του Μανώλη Αρμενάκα για την υποψηφιότητα του: Με μεγάλη χαρά δέχτηκα τη πρόταση του Σπύρου Γαληνού να είμαι συνυποψήφιος του στο ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Λέσβο. Σαν έτοιμος από καιρό μπαίνω στη μάχη για να αγωνιστώ μια Ελλάδα, υπερήφανη, εθνικά κυρίαρχη, δυνατή στην Ευρώπη, αρχές που πρεσβεύουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο Πάνος Καμμένος. Αγανακτισμένος με την καθεστηκυία, οικογενειοκρατική πολιτική τάξη, προδομένος από τους εγχώριους επί δεκαετίες επαγγελματίες πολιτικούς, που εμφανίζονται ανά τέσσερα χρόνια στο Λεσβιακό λαό, υπόσχονται ανάπτυξη, φτιάχνουν υπανάπτυξη και εξαφανίζονται, θυμωμένος μαζί τους που επέτρεψαν την εφαρμογή του θανατηφόρου για το νησί μας Καλλικράτη, τον οποίο νιώσαμε πρώτα στο νότιο μέρος του νησιού και πλέον νιώθει και η Καλλονή και η δυτική Λέσβος, αποφάσισα να συμμετάσχω στις επερχόμενες εκλογές, γιατί μπορώ να βοηθήσω, και το’ χω αποδείξει, να ανατρέψουμε μαζί το θολό μέλλον που μας όρισαν. Ξεσηκωθείτε ν’ αλλάξουμε από εδώ την Ελλάδα. Επιτέλους φωνάξτε φτάνει πια, είμαστε πολλοί, είμαστε ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες..

Και Το σχετικό Δελτίου από το γραφείο τύπου του κόμματος:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΣΒΟΥ-ΛΗΜΝΟΥ-ΑΓ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 28 Μαρτίου 2012

Θα θέλαμε να σας κοινοποιήσουμε τους συμπολίτες μας που έχουν δείξει ενδιαφέρον να ασχοληθούν με τα κοινά της Λέσβου στις προσεχείς εκλογές, και έχουν καταθέσει υποψηφιότητα για να επιλεχθούν ως υποψήφιοι Βουλευτές στον νομό μας.

Ξεκινάμε σήμερα με τον Μανόλη Αρμενάκα, Δικηγόρο από το Πλωμάρι και δυναμικό στέλεχος της κίνησης ενάντια στο Καλλικράτη. Παρακαλούμε όπως δημοσιεύστε και την δήλωση του:
«Με μεγάλη χαρά δέχτηκα τη πρόταση του Σπύρου Γαληνού να είμαι συνυποψήφιος του στο ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Λέσβο.
Σαν έτοιμος από καιρό μπαίνω στη μάχη για να αγωνιστώ μια Ελλάδα, υπερήφανη, εθνικά κυρίαρχη, δυνατή στην Ευρώπη, αρχές που πρεσβεύουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο Πάνος Καμμένος. Αγανακτισμένος με την καθεστηκυία, οικογενειοκρατική πολιτική τάξη, προδομένος από τους εγχώριους επί δεκαετίες επαγγελματίες πολιτικούς, που εμφανίζονται ανά τέσσερα χρόνια στο Λεσβιακό λαό, υπόσχονται ανάπτυξη, φτιάχνουν υπανάπτυξη και εξαφανίζονται, θυμωμένος μαζί τους που επέτρεψαν την εφαρμογή του θανατηφόρου για το νησί μας Καλλικράτη, τον οποίο νιώσαμε πρώτα στο νότιο μέρος του νησιού και πλέον νιώθει και η Καλλονή και η δυτική Λέσβος, αποφάσισα να συμμετάσχω στις επερχόμενες εκλογές, γιατί μπορώ να βοηθήσω, και το’ χω αποδείξει, να ανατρέψουμε μαζί το θολό μέλλον που μας όρισαν. Ξεσηκωθείτε ν’ αλλάξουμε από εδώ την Ελλάδα. Επιτέλους φωνάξτε φτάνει πια, είμαστε πολλοί, είμαστε ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες.»
Να υπενθυμίσουμε ότι μπορείτε να καταθέσετε την υποψηφιότητα σας έως και την προσεχή εβδομάδα με τους κάτωθι όρους: 1. Αίτηση & 2. Βιογραφικό (και αργότερα, Ποινικό Μητρώο και Ε9) Η υποβολή των υποψηφιοτήτων θα γίνεται είτε προσωπικά είτε με συστημένη επιστολή στα κεντρικά γραφεία του κόμματος: Χαροκόπου 2 και Λεωφ. Συγγρού 196, 17671 Καλλιθέα.
Ή με αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση politics@anexartitoiellines.gr Όλοι οι υποψήφιοι κατά νομό θα αναρτηθούν στο http://www.anexartitoiellines.gr για διαβούλευση και τελική επιλογή. Επίσης για επικοινωνία προς το παρόν μόνο μέσω της σελίδας μας στο facebook http://www.facebook.com/anexartitoi.ellines.lesvos
Φιλικά

Γεώργιος Τιμ. Παλαιολόγος
Καθηγητής Πανεπιστημίου
Συντονιστής Δικτύου «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» Λέσβου-Λήμνου-Αγ. Ευστρατίου

Facebook comments:

7 COMMENTS

  1. ΤΟ ΜΟΝΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤ ΗΣΙΑ ΠΛΕΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΛΙΟΥΣ ΜΕΤΟΥΣ ΛΑΔΟΜΕΝΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΗΣ ΤΙ ΘΑ ΒΡΗ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧ ΟΥ ΑΝΘΩΠΕΙ ΜΕ ΛΟΓΟ Η ΜΕ ΜΠΕΣΑ ΗΠΑΡ ΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥ Η ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ Η ΥΠΟΛΗΠ
    ΕΙ ΔΕΝ ΝΟΟΥΝ ΟΤΗ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΕΙ
    ΓΙΑΥΤΟ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΥΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΟΠΗ
    Κ ΑΝΕΞΑΡΤΙΤΟ ΑΥΤΟΔΙΝΑΜΟΚΟΜΑ Η ΦΩΡΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΠΟ ΚΑΙΙΔΕΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΖΩΗ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑΜΑ
    ΓΙΑ ΝΑΕΚΛΕΙΨΗ ΕΣΤΟ Η ΣΗΓΟΥΡΗ ΠΕΙΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΜΕ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥ ΡΥΘΜΟΥ ΑΣ ΒΓΟΥΜΕ ΠΡΩΣΤΑ ΠΡΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ !!!!

  2. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟ ΔΕ
    Ν ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΕΣΤΟ ΙΔΕ ΠΑΡΑΔΙΓΜΟΣ ΧΑΡΙΝ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΙΟΣΗ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΑΙ ΜΙΑΛΟ Η ΣΚΕΥΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΡΑΤΟΥΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΩΤΗΝΕΙ ΠΟΛΕΣ ΦΩΡΕΣ ΣΩΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΩΠΟΣ ΠΑΡΑΓΟΓΗ ΡΕΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΚΑΙ 50% ΜΕΙΟΣΗ ΑΦΟΥ ΟΔΗΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΟΧΟΣ ΑΝΕΤΑ Η ΚΑΠΙΟΣ ΣΥΝΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΗ ΓΝΩΡΙΖΟ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΣ ΜΑΣΕΣ ΑΕΡΩΠΛΑΝΟ ΚΟΤΕΡΟ ΑΥΤΩΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΕΡΕΙΣΤΑΙΣ ΤΟΥΔΗΜΟΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΣΥΜΕΡΑ!!! ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΛΗΡΟΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥ ΚΛΕΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣΠΟΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ

  3. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΑΙ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥ ΤΑ ΠΟΛΙΤΗΚΑ ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΝΙΣΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΑ Η ΨΕΙΧΗΣΑΣ ΝΑΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΑΙΣ ΠΟΤΕΣ ΠΟΤΕΣ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ!!!
    ΑΧΡΗΣΤΕΙ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΕΙΣ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here