Home Άρθρα Φωτογραφίες από το αποκριάτικο πάρτι του Συνδέσμου Πλωμαριτών Αττικής

Φωτογραφίες από το αποκριάτικο πάρτι του Συνδέσμου Πλωμαριτών Αττικής

609
0

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η αποκριάτικη ουζομάζωξη του Συνδέσμου Πλωμαριτών είχε μεγάλη προσέλευση συμπατριωτών μας που κατοικούν στην Αθήνα καθώς και μεγάλη επιτυχία, κέφι και χορό.

Διασκεδάσαμε με τα παραδοσιακά Πλωμαρίτικα αποκριάτικα τραγούδια όπως το “Έρι Πάλε”, και τα δικά μας επίσης νησιώτικα όπως “Τα Ξύλα”, “Αϊβαλιώτικο” καθώς και με ελληνική και latin μουσική. Την μουσική επιμέλεια για ακόμα μια φορά επιμελείθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία ο Dj Γιάννης Μαλλής.

Το ούζο για ακόμα μια φορά, ήταν προσφορά της ποτοποιίας Βαρβαγιάννη.

Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Στρατής Ψαρράς, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την στήριξη προς τον σύνδεσμο με την συνεχή παρουσία τους και αναφέρθηκε και στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο ανανεώθηκε με “Νέο Αίμα” κατά τα 5/9 του, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την συνέχιση της παρουσίας του ιστορικού Συνδέσμου μας.

Την παράσταση έκλεψε μια παρέα, από την Κέρκυρα που ήταν καλεσμένη του νέου μέλους του Δ.Σ. του κ. Μουτζούρη και διασκέδασε μαζί μας, λέγοντας ότι σήμερα έσμιξε η ανατολή με τη δύση, δηλαδή η Λέσβος με την Κέρκυρα.
Και του χρόνου.

Φωτογραφίες

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here