Home Δελτία Τύπου Εκχιονιστικά μηχανήματα, φορτηγά και αλατιέρες στα χωριά του Πλωμαρίου

Εκχιονιστικά μηχανήματα, φορτηγά και αλατιέρες στα χωριά του Πλωμαρίου

1424
0

Εκχιονιστικά μηχανήματα, φορτηγά και αλατιέρες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, επιχειρούσαν την περασμένη Παρασκευή 17/2 στο εθνικό δίκτυο της Λέσβου, προκειμένου να διανοίξουν τους δρόμους από τη χιονόπτωση, αλλά και να εξασφαλίσουν την ασφάλειά τους από τον παγετό.

Τα μηχανήματα της Περιφέρειας βρέθηκαν στην Άγρα, στην Αγιάσο, στο Μεγαλοχώρι, στο Ακράσι και στο Αμπελικό, κάνοντας εκχιονισμό και πραγματοποιώντας ρίψεις αλατιού στους δρόμους μέχρι αργά τη νύχτα.
Από σήμερα το πρωί, μηχανήματα της Περιφέρειας προχωρούν στην αποκατάσταση του οδοστρώματος που έχει υποστεί φθορές από την κακοκαιρία στον εθνικό δρόμο που Παρακοίλων Μεοστόπου, αλλά και Μυτιλήνης – Πηγής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γεώργιος Φλώρος δήλωσε σχετικά:
«Θεωρώ ότι όλες τις ημέρες τις κακοκαιρίας, η Περιφέρεια συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο και να εξασφαλιστεί η οδική συγκοινωνία, ανταποκρινόμενη στα αιτήματα των κατοίκων της Λέσβου. Από σήμερα προχωρούμε και στην αποκατάσταση των δρόμων που έχουν υποστεί φθορές από την κακοκαιρία.».

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here