Home Αθλητικά Με ιδιαίτερη επιτυχία η κοπή πίτας του Αιγέα και ένα παράπονο…

Με ιδιαίτερη επιτυχία η κοπή πίτας του Αιγέα και ένα παράπονο…

662
5

Με ιδιαίτερη επιτυχία και λαμπρότητα, πραγματοποιήθηκε η φετινή κοπή πίτας του Αιγέα Πλωμαρίου. Τιμώμενα πρόσωπα ήταν ο Πρόεδρος της ΑΕΛΚ κ. Ν. Μιχαλάκης, ο προπονητής της Luciano De Souza και ο γενικός αρχηγός της και παίχτης του Αιγέα κ. Π. Καρτάλης.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, στις 18:30 στο καφέ-μπαρ “Ωκεανίς“, την οποία άνοιξε με τη Λειτουργία του ο πατήρ Ευστάθιος Μεταξής. Το παρόν έδωσε πλήθος κόσμου, πρώην και νυν ποδοσφαιριστές του Αιγέα, ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής, γονείς, το προπονητικό επιτελείο και τα μέλη της διοίκησης  και πρώην παράγοντες .

Η διοίκηση δώρισε στον Luciano De Souza, μια φανέλα της ομάδας με το όνομα του και τον αριθμό “28”. Εκτός από τον Πρόεδρο της ΑΕΛΚ, το παρόν έδωσε και ο Αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Κώστας Παπαδόπουλος.

Να τονίσουμε, ότι στην αντίστοιχη εκδήλωση της ΕΠΣ Λέσβου, το παρόν έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, κ.  Σοφοκλής Πιλάβιος, όπου ο Αιγέας Πλωμαρίου τιμήθηκε με το κύπελλο ήθους, διότι την περσινή αγωνιστική σεζόν, στο σύνολο των αγώνων, κανένας ποδοσφαιριστής του Αιγέα, δεν αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Μικροί και μεγάλοι, είχαν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με το Luciano, του οποίου οι πιο σημαντικοί σταθμοί στην ποδοσφαιρική του καριέρα, ήταν ο Ολυμπιακός, ο Παοκ και η Ξάνθη. Την πολυετή καριέρα του ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΛΚ.

Το παράπονο, που μας μετέφερε ο Πρόεδρος του Αιγέα, κ. Στέφανος Σανιδάς, είναι το ότι ο Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου, κ. Σταύρος Πολίτης, δεν επέτρεψε να ανακοινωθεί από τα μεγάφωνα του δήμου, η εκδήλωση της κοπής πίτας της ομάδας, με την αιτιολογία ότι γίνεται σε μαγαζί… και κατά κάποιο τρόπο γίνεται διαφήμιση αν γίνει μια τέτοια ανακοίνωση…  Αυτό είναι ανήκουστο και καλά θα κάνουν κάποιοι να καταλάβουν ότι το Πλωμάρι δεν τους ανήκει.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση


Facebook comments:

5 COMMENTS

  1. Και πολύ καλά έκανε ο Πολίτης.Αμα θελαν μεγάφωνα να κάναν την εκδήλωση σε ουδέτερο μέρος

  2. […] Με ιδιαίτερη επιτυχία και λαμπρότητα, πραγματοποιήθηκε η φετινή κοπή πίτας του Αιγέα Πλωμαρίου. Τιμώμενα πρόσωπα ήταν ο Πρόεδρος της ΑΕΛΚ κ. Ν. Μιχαλάκης, ο προπονητής της Luciano De Souza και ο γενικός αρχηγός της και παίχτης του Αιγέα κ. Π. Καρτάλης. Περισσότερες λεπτομέρειες και φώτο στο https://www.plomarinews.gr/?p=8544 […]

  3. KAI THN KYPIAKH O ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΝΤΕ ΣΟΟΥΖΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΥΙΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΠΛΩΜΑΡΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΑΙΓΕΥΣ-ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΑΙΓΕΑ ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΡΤΑΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΕΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

  4. ΡΕ ΣΕΙΣ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ?ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ?ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟ ΕΝΑ ΣΑΣ ΞΥΝΙΖΕΙ ΤΟ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ…ΥΣΤΕΡΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ…ΑΦΟΥ ΒΡΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ Ο ΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ…ΣΤΡΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ…ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ(ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ)ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΚΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ…..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here