Home Εκδηλώσεις Την Βασιλόπιτα τους κόβουν η Λέσχη, ο Αλκαίος, το Πόλιον και η...

Την Βασιλόπιτα τους κόβουν η Λέσχη, ο Αλκαίος, το Πόλιον και η Βυζαντινή Χορωδία και άλλες εκδηλώσεις

317
0

Θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του Λευκώματος της Λέσχης στην Πάτρα. Την πρωτοχρονιάτικη πίτα, θα κόψουν στις 8 το βράδυ της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2012 η «Λέσχη Πλωμαρίου Βενιαμίν ο Λέσβιος η χορωδία «Αλκαίος» και η Βυζαντινή χορωδία του Γιώργου Μιχαλέλλη στην αίθουσα της Λέσχης, στην οποία καλούνται να προσέλθουν τα μέλη και οι φίλοι των τριών σχημάτων. 

Κατά την διάρκεια της τελετής το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης, θα ανακηρύξει επίτιμο μέλος του σωματείου την κυρία Μυρσίνη Μπούκη, για τις ευεργεσίες της προς αυτό.

Η Κοπή Βασιλόπιτας του Πόλιον
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλωμαρίου «Το Πόλιον» και το «Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πλωμαρίου» σας προσκαλούν στην ετήσια κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιήσουν, από κοινού, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πλωμαρίου (Πολύκεντρο), στις 21 Ιανουαρίου 2012, ημέρα Σάββατο και ώρα 7μμ.

Η Πρόεδρος του Πολ. Συλλ. Πλωμαρίου «Το Πόλιον»: Μυρσίνη Βαρτή- Ματαράγκα
Ο Συντονιστής του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου: Μπάμπης Πετρέλλης.

ΤΟ ΛΕΥΚΩΜΑ «ΛΕΣΒΟΣ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥ 1912-2012 ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Το λεύκωμα –ημερολόγιο της «Λέσχης Πλωμαρίου Βενιαμίν ο Λέσβιος», ΛΕΣΒΟΣ 1912-2012.ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, θα παρουσιασθεί στην Πάτρα, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Λεσβίων Αχαϊας «Ο ΑΛΚΑΙΟΣ», που θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης της κίνησης «Η πρόταση», που βρίσκεται στην οδό Σαρανταπόρου 20.

Στην παρουσίαση θα μετάσχουν πανεπιστημιακοί και τα δύο σωματεία θα εκπροσωπηθούν από την πρόεδρο Κλειώ Βάρου και την γενική γραμματέα Φώτια Γιαννικοπούλου, ο σύλλογος Λεσβίων Αχαϊας και η Λέσχη από τον πρόεδρό της Ξενοφώντα Ε. Μαυραγάνη.

Με εξαιρετική επιτυχία η εορταστική εκδήλωση για τα παιδιά στο Πλωμάρι

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση για τα παιδιά στο Πλωμάρι στην, κατάμεστη από παιδιά, αίθουσα του Πολύκεντρου, που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πλωμαρίου «Το Πόλιον» , το απόγευμα της Κυριακής, στις 15 Ιανουαρίου
Περισσότερα από 180 παιδιά του Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και εν μέρει της Α΄ Γυμνασίου του Πλωμαρίου και κοντινών χωριών του, με χαρά και μεγάλο ενθουσιασμό παρακολούθησαν και, κυρίως, συμμετείχαν στα θεατρικά παιχνίδια, το κουκλοθέατρο και τα παραμύθια που παρουσιάστηκαν από τη θεατροπαιδαγωγό, κυρία Αθανασία Δαφιώτη και συνεργάτη της.
Στη συνέχεια, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν, να μάθουν και να ζήσουν παραδοσιακά παιχνίδια που παρουσιάστηκαν από τον κύριο Χαράλαμπο Πετρέλλη και παίχτηκαν από την εκπαιδευμένη ομάδα του.
Στο τέλος, μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά και σύμφωνα με την ηλικία τους, βιβλία που χορηγήθηκαν από τους εκδοτικούς οίκους Άγκυρα, Αιολίδα, Κέδρος, Λιβάνη, Πατάκη, Ιωλκός και από το Σύλλογο μας.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλωμαρίου «Το Πόλιον» ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς, καθώς και το Δήμο Πλωμαρίου για την παροχή της αίθουσας του Πολύκεντρου.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here