Home Δελτία Τύπου Τελικά υπάρχουν λεφτά στο Δήμο ή όχι; 4 Εκατομμύρια Ευρώ για ανάθεση...

Τελικά υπάρχουν λεφτά στο Δήμο ή όχι; 4 Εκατομμύρια Ευρώ για ανάθεση μελετών!

360
0

Διαβάστε το παρακάτω δελτίο τύπου, που λάβαμε από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λέσβου, που αποδεικνύει ότι λεφτά υπάρχουν, αλλά όχι για το Πλωμάρι. Η μόνιμη δικαιολογία από τους υπεύθυνους, ήταν ότι δεν έχει λεφτά ο Δήμος, για να κάνουμε αυτά που ζητάτε στο Πλωμάρι.


Το δελτίο τύπου που λάβαμε:
Μακρά τηλεφωνική συνομιλία με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Μαυρουδή Βορίδη, με τον οποίο συνδέεται φιλικά από μακρού, είχε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτριος Φ. Βουνάτσος, τον οποίο και ευχαρίστησε εκ μέρους του Λεσβιακού λαού, για την απόφασή του, την οποία υπέγραψε εχθές 16/01/12, με την οποία διατίθεται πίστωση συνολικού ποσού 4.065.763,97 € (με ΦΠΑ) για την ανάθεση της μελέτης με τίτλο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ ΤΣΙΚΝΙΑ -Προμελέτες και Οριστικές Μελέτες Υδραυλικών εγκαταστάσεων και λοιπών έργων, Υποστηρικτικές Μελέτες (Περιβαλλοντική μελέτη, Τοπογραφική μελέτη, Γεωλογική μελέτη, Γεωτεχνικές Έρευνες και Μελέτες) Τεύχη Δημοπράτησης».
Ο Δήμαρχος εξέθεσε στον Υπουργό το ιστορικό του έργου αυτού, και τις προσπάθειές του ως Νομάρχης και ως Βουλευτής, για την υλοποίηση αυτού του μεγάλου αναπτυξιακού έργου, που η ασυνεννοησία και οι έριδες των Υπουργείων Γεωργίας και Δημοσίων Έργων κατά το παρελθόν, είχαν σαν αποτέλεσμα την μη υλοποίησή του, προς ζημίαν της κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης της Λέσβου.

Από το γραφείο τύπου του δημάρχου Λέσβου


Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here