Home Ενημερώσεις Τραγωδία στο Πλωμάρι Λέσβου από πυρκαγιά – 3 Νεκροί

Τραγωδία στο Πλωμάρι Λέσβου από πυρκαγιά – 3 Νεκροί

577
3

Οι νέες πληροφορίες σχετικά με την τραγωδία, λένε ότι το κακό ξεκίνησε από έκρηξη σου σημειώθηκε σε ένα από τα κλιματιστικά του σπιτιού, που είχε ως αποτέλεσμα τη φωτιά που προκάλεσε αναθυμιάσεις οι οποίες ήταν θανατηφόρες για τους τρεις νεκρούς. Οι φήμες πάντως ότι θα φύγει η πυροσβεστική από το Πλωμάρι ακόμα αιωρούνται… Βίντεο από το χώρο της τραγωδίας.

Στο χώρο έφτασαν ένας εμπειρογνώμονας μαζί με αξιωματικούς της πυροσβεστικής.

Το Αστυνομικό Δελτίο που δημοσίευσε το Ράδιο Καλλονή: Σήμερα (17-12-2011), τις πρώτες πρωινές ώρες, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε διώροφη οικία στην περιοχή του Πλωμαρίου Λέσβου, με αποτέλεσμα να απανθρακωθούν ένας 59χρονος ημεδαπός, μια 51χρονη ημεδαπή καθώς και ένας ανήλικος ημεδαπός ηλικίας περίπου 5-8 ετών.

Προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος διενεργείται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης.

Ράδιο Καλλονή : Μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την νέα τραγωδία που βρήκε την Λέσβο θα σας ενημερώσουμε.

Ράδιο Καλλονη : Πρόκειται για Ελληνες, παππούς γιαγιά και εγγονάκι.Ολοι κάτοικοι Πλωμαρίου.

Ράδιο Καλλονή : Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 4 τα ξημερώματα σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις στο ισόγειο του σπιτιού.Ο παππούς προσπάθησε να την σβήσει χωρίς να τα καταφέρει.Ο 59χρονος βρέθηκε με λίγα εγκαύματα στο ισόγειο του σπιτιού.Η γιαγιά και το εγγονάκι τους βρέθηκαν στον πάνω όροφο χωρίς να έχουν εγκαύματα.Πιθανον να πέθαναν από τις αναθυμιάσεις .Η προανάκριση συνεχίζεται.

Facebook comments:

3 COMMENTS

  1. Ας αναπαυθεί η ψύχη τους και κουράγιο στους συγγενείς και ιδιαίτερα στη μάνα που μένει πίσω να θρηνήσει αυτή την τραγωδία που της έλαχε να βιώσει.

  2. ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΩΜΑΡΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΑΡΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.

  3. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΤΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ.Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ.ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ.ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here