Home Ενημερώσεις Μια νέα προσπάθεια εθελοντικών δράσεων ξεκινά στο Πλωμάρι

Μια νέα προσπάθεια εθελοντικών δράσεων ξεκινά στο Πλωμάρι

582
13

Μια “Παρέα” Πλωμαριτών ξεκινά μια προσπάθεια δράσεων με σκοπό να βοηθήσει τον τόπο μας, μέσα από εθελοντική συνεισφορά. Ευπρόσδεκτοι είναι όλοι οι συμπολίτες μας, άσχετα από τις πολιτικές τους αντιλήψεις, με την προϋπόθεση ότι αυτές είναι σεβαστές αλλά θα παραμένουν απέξω από τις δράσεις. Η “Παρέα” θα συναντηθεί τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011 στο ΚΑΠΙ Πλωμαρίου, στις 6 το απόγευμα.

Ελάτε να μεγαλώσουμε την παρέα. *Όσοι αδυνατούν να δώσουν το παρόν παρακαλώ να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω του e-mail του blog info@plomarinews.gr και στον κινητό: 6948510652

Facebook comments:

13 COMMENTS

  1. τι έγινε στο πλωμαρι???

    ΚΑΗΚΑΝ 3 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ???
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ?
    ΙΣΧΥΕΙ ?

  2. admin στο lesvosnews.net λέει ότι κάηκαν τρεις άνθρωποι στο Πλωμάρι κι εσύ βάζεις είδηση για τους plomaristas?Δεν πάμε καλά μου φαίνεται!

  3. anonymous coolare λίγο πώς μιλάς έτσι; Έγινε μια τραγωδία και γω το έμαθα πριν από λίγη ώρα. Ο καθένας λέει στο Πλωμάρι το μακρύ του και το κοντό του και θέλει προσοχή τι γράφουμε. Η είδηση για τους “Plomaristas” όπως λες είχε μπει από το βράδυ. Τι νοοτροπία είναι αυτή δηλαδή;
    Τι Δεν πάμε καλά; Δε καταλαβαίνω ρε π…. μου…

  4. Αdmin, στο έχω πει και κατ ιδίαν:όταν ασχολείσαι με το Πλωμάρι και πας να κάνεις το όποιο καλό, σε τρώνε τα ΣΚΑΤΑ.Βλέπεις οι αγαπητοί συγχωριανοί σου,πώς σε επιβραυεύουν?που να πληρωνόσουνα κιόλας για όσα κάνεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Να διευκρινίσω κάτι, αυτή η προσπάθεια που πάει να ξεκινήσει δεν έχει καμία απολύτως σχέση με μια φήμη που έλεγε ότι κάποιοι με δηλωμένη την κομματική τους ταυτότητα που προέρχονται από τον ίδιο χώρο, πάνε να κάνουν μια “Μη κυβερνητική οργάνωση” ή σύλλογο πολιτών ή κάτι τέτοιο.

  6. Βρε “Takis” και “anonymous” χάθηκαν τρεις ψυχές και εσείς ασχολείστε με το πόσο γρήγορα γράφτηκε εδώ η είδηση;

    Το βρίσκω πολύ αισχρό να χρησιμοποιείτε ένα τραγικό γεγονός ως εργαλείο για να προσπαθήσετε να διαβάλλεται είτε την κίνηση αυτή των πολιτών είτε το μπλογκ.

    Πραγματικά αναρωτιέμαι ποιος είναι πιο αποτυχημένος, αυτός που καθυστερεί ή αυτός που δε θα φτάσει ποτέ αλλά και πουθενά;;;

  7. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ…ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ..ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ?ΤΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ???ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΕΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ…..ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΝΟΤΑ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗ ΜΑ@@@@ΚΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ…..ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΓΕΙ ΤΗ ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ…..ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ….ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΦΑΣΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ….ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΙΟ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ….ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΩΜΑΡΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟΣ….ΤΙ ΝΑ ΠΩ….ΝΤΡΟΠΗ!!!

  8. DIMITRI PROXWRA….SUPER TO SITE KAI OI ANTAPOKRISEIS SOU APO TO PLOMARI…GRAFTOUS OLOUS AND KEEP UP THE GOOD JOB.

  9. Αγαπητέ admin-Δημήτρη,τώρα που πέρασαν δύο μέρες από το τραγικό γεγονός,νομίζω ότι μπορώ να απαντήσω.Δεν είχα καμμία πρόθεση να προσβάλω εσένα και το blog και μάλιστα χρησιμοποιώντας ένα τέτοιο γεγονός.Απλά σαν κάτοικος Πλωμαρίου περίμενα να ενημερωθώ για κάτι τόσο σοβαρό από το plomarinews και όχι από την αγορά και τα blogs της Μυτιλήνης.Η αντίδραση μου ήταν εν θερμώ και χωρίς να γνωρίζω ότι το πρώτο θέμα που είχες(με ημερομηνία 17)το είχες βάλει από το προηγούμενο βράδι.Επειδή είσαι νέος άνθρωπος και με ευαισθησία γι αυτό που κάνεις (φάνηκε από την αντίδραση σου)θέλω να σου ζητήσω ταπεινά συγνώμη.Θέλω όμως και να σου πω ότι στη ζωή η κριτική,όταν είναι καλοπροαίρετη,είναι πιο χρήσιμη από την κολακεία καί το γλύψιμο.Τώρα γι αυτούς που είπαν πως ήθελα να διαβάλλω την κίνηση των πολιτών,να πω οτι από καιρό έχει ακουστεί για κάτι που ετοιμάζεται από το γνωστό είδος homo komatoskylous που πρόθεση ανιδιοτελούς προσφοράς δεν είχε ποτέ για τον τόπο μας.Ομως αυτά είναι φήμες και περιμένω να ακούσω και να μάθω κάτι ξεκάθαρο για να έχω άποψη.Ηταν το πρώτο θέμα που είδα,γι αυτό έβαλα εκεί το σχόλιο μου.Αυτά για να εξηγηθώ και να μην παρεξηγηθώ.Καλά Χριστούγεννα admin.Εύχομαι το 2012 να παρέχεις ανεξάρτητη ενημέρωση στους Πλωμαρίτες.

  10. Καλημέρα. Δεκτή η συγνώμη. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα πω κάποια πράγματα για τη συνάντηση που θα γίνει σήμερα. Είχαμε όλοι μας ακούσει ότι κάποιοι άνθρωποι ετοιμάζουν κάποια κίνηση που χαρακτηρίστηκε “Μη κυβερνητική Οργάνωση” ή κίνηση πολιτών. Ξέραμε τα άτομα που ακούστηκαν τα ονόματα τους ότι ανήκουν σε συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα.

    Η σημερινή συνάντηση λοιπόν δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό, όπως θα διαβάσατε, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, αλλά θα πρέπει να αφήνουν την πολιτική τους ταυτότητα έξω από τις όποιες δράσεις γίνουν, κάτι το οποίο δυστυχώς δεν γινόταν στις Λαϊκές Συνελεύσεις και στις κινητοποιήσεις και γ’ αυτό υπήρχαν εντάσεις τσακωμοί που δίχαζαν και τους Πλωμαρίτες.

    Τώρα όσον αφορά το τραγικό γεγονός, ξέρεις ότι στο Πλωμάρι τα νέα μαθαίνονται σχετικά γρήγορα αλλά διαστρεβλωμένα, εγώ πήγα από κει και μίλησα με έναν πολύ αξιόλογο άνθρωπο, του οποίου η γυναίκα που έχασε τη ζωή της, ήταν αδερφή του και τυχαίνει να έχουμε κάποιου είδους μακρινή συγγένεια εξ αγχιστείας. Θεώρησα πιο σωστό να μάθω σωστές πληροφορίες και μετά να δημοσιεύσω κάτι εδώ. Το ότι διατηρώ αυτό εδώ το blog δε το κάνω από hobbie αλλά ούτε και ζω από αυτό. Επειδή αφιερώνω πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη και όσοι με γνωρίζουν καλύτερα ξέρουν ότι ξυπνάω αργά. Όταν έμαθα το τραγικό γεγονός ήταν ήδη αναρτημένο σε άλλα Sites. Ελπίζω να μη χρειαστεί ξανά να γράψουμε άσχημα νέα.

    Λοιπόν να δώσεις και συ και όλοι όσοι μπορούν το παρόν στη σημερινή συνάντηση. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε από κοντά.

  11. Κάποιοι θα βγάλουν την προβειά του αγωνιστή και θα φορέσουν αυτή του εθελοντή.
    Ο αγώνας περνάει σε νέα βάση. Από την “ανατροπή του καλλικράτη”,στην “εφαρμογή του καλλικράτη”.

  12. Γιατί τέτοια αρνητική διάθεση και κράξιμο, λες αυτά τα πράγματα χωρίς καν να ξέρεις ποιοι ήρθαν στη συνάντηση και τι είπαν. 16 άτομα ήρθαν και ένα από τα βασικά που ειπόθηκαν ήταν: Να μείνει η αρνητική ενέργεια και διάθεση εκτός. Εάν είχες έρθει θα άκουγες ένα θέμα που έθιξα π.χ. εγώ για το Κτήμα της Γιασέλλη, όπου η Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου που ήταν παρόν μας είπε κάποια πράγματα και δεν τα μάθαμε όταν έπρεπε γιατί ο Πρόεδρος και ο Αντιδήμαρχος δεν φρόντισαν να ενημερώσουν ότι θα γίνει συζήτηση του θέματος για να πάει ο κόσμος που ενδιαφέρετε να ακούσει. Συζητήθηκαν και άλλα σημαντικά θέματα όπως η Μαρίνα, παρόν ήταν ο πρώην λιμενάρχης ο οποίος είπε ότι η μαρίνα χρειάζεται περίπου 35-40 χιλιάδες ευρώ για να επισκευαστεί αλλά δεν τα δίνουν κάποιοι όχι γιατί δεν έχουν αλλά γιατί δεν θέλουν να τα δώσουν…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here