Home Ενημερώσεις Πωλείται προς 510.000€ το Παλιό ελαιοτριβείο Β΄ Συνεταιρισμού

Πωλείται προς 510.000€ το Παλιό ελαιοτριβείο Β΄ Συνεταιρισμού

1441
0

Θέμα από την Εφημερίδα “Εμπρός”. Στις 510.000 ευρώ κατέβασε τις απαιτήσεις του ο Β΄ Συνεταιρισμός του Πλωμαρίου για το παλαιό ελαιοτριβείο. Το ακίνητο, που βρίσκεται σε προνομιακή θέση στην παραλία του Πλωμαρίου, πωλείται με απόφαση της γενικής συνέλευσης του Συνεταιρισμού. Η αρχική τιμή πώλησης του ακινήτου ήταν 655.000 ευρώ.

Ωστόσο, στις 9 Οκτωβρίου η συνέλευση του Συνεταιρισμού, λαμβάνοντας υπόψη το γενικότερο οικονομικό κλίμα, προσδιόρισε πολύ πιο χαμηλά την τιμή πώλησης, στις 570.000 ευρώ.

Στο διάστημα που μεσολάβησε από τότε, έγιναν διαπραγματεύσεις με υποψήφιους αγοραστές. Με έναν εξ αυτών, ο Συνεταιρισμός έχει έρθει πολύ κοντά σε συμφωνία, ωστόσο μέχρι τώρα η συμφωνία δεν έχει οριστικοποιηθεί.
Χθες, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού, Παντελής Σαμαράς, δήλωσε στο «Ε» ότι έχει προσδιοριστεί νέα, χαμηλότερη τιμή για το ακίνητο, 510.000 ευρώ. Ο Συνεταιρισμός είναι ανοιχτός να συζητήσει με οποιονδήποτε υποψήφιο επενδυτή, διευκρίνισε όμως ότι δεν πρόκειται να γίνει καμμία περαιτέρω έκπτωση κάτω από τις 510.000 ευρώ.
Εξ άλλου, ο Συνεταιρισμός αναμένει να οριστεί νέα δικάσιμος για την υπόθεση της απάτης σε βάρος του και σε βάρος των μελών του από πρώην υπάλληλό του. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη δίκη έχει αναβληθεί τη φετινή χρονιά τρεις φορές, το Μάιο, το Σεπτέμβριο και το Νοέμβριο.

Πηγή: www.emprosnet.gr

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here