Home Ενημερώσεις Η Συνάντηση της Επιτροπής Αγώνα με τον Ν. Σηφουνάκη

Η Συνάντηση της Επιτροπής Αγώνα με τον Ν. Σηφουνάκη

685
24

Από το Lesvosnews.gr O Αν. Υπουργός ΠΕΚΑ και Βουλευτής Νομού Λέσβου κ. Νίκος Σηφουνάκης, συναντήθηκε το Σάββατο (1.10.11) στη Μυτιλήνη με την επιτροπή των Πλωμαριτών, που ανησυχούν και διαμαρτύρονται για την κατάργηση και υποβάθμιση των υπηρεσιών που λειτουργούσαν ως τώρα στο Πλωμάρι.


Κατά την συζήτηση προέκυψε ότι οι σημαντικότερες αναμενόμενες οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες για τους κατοίκους του Πλωμαρίου, θα προκύψουν απ’ το κλείσιμο της ΔΟΥ (Εφορίας – Ταμείου).
Την Κυριακή (2.10.11), πριν την συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ο κ. Σηφουνάκης είχε την ευκαιρία να εκθέσει στον αρμόδιο Υπουργό κ. Βενιζέλο παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου κ. Η. Πλασκοβίτη τις εύλογες ανησυχίες των εκπροσώπων του Πλωμαρίου σχετικές με την ανακοινωθείσα ήδη διακοπή λειτουργίας της τοπικής ΔΟΥ.
Ανάλογα βέβαια ερωτήματα υπεβλήθησαν στο Υπουργό Οικονομικών και από άλλες περιοχές..
Ο αρμόδιος Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου διαβεβαίωσε ότι ελάχιστα έως καθόλου θα θιγεί η ομαλή οικονομική και κοινωνική ζωή των κατοίκων των κωμοπόλεων όπου κλείνουν οι ΔΟΥ, αφού το έργο τους (η εξυπηρέτηση των πολιτών) θα συνεχίσει να γίνεται επι τόπου από τα ΚΕΠ.
Μάλιστα έχουν δοθεί εντολές κατά το πρώτο στάδιο της εφαρμογής, να μελετηθούν τα όσα προβλήματα θα προκύψουν, ώστε εκεί που χρειάζεται το τοπικό ΚΕΠ να ενισχυθεί με εξειδικευμένο προσωπικό, για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των συναλλασσόμενων με τις ΔΟΥ πολιτών.
Επιπροσθέτως, πρόσεθεσε ότι όπου δε θα λειτουργήσει ΚΕΠ θα δημιουργηθούν θυρίδες εξυπηρέτησης με καθημερινή λειτουργία.
Ο κ. Σηφουνάκης χαρακτήρισε θετικές τις θέσεις του Υπουργείου Οικονομικών ενόψει της νέας διοικητικής διάρθρωσης των ΔΟΥ και δήλωσε ότι η πρόνοια λήψης διορθωτικών μέτρων, όπου απαιτηθεί για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών θα αμβλύνει το σημερινό διαφαινόμενο πρόβλημα.

Πηγή: www.lesvosnews.gr


Facebook comments:

24 COMMENTS

  1. μήπως ο κ.Σηφουνάκης τους “ξέκοψε” ότι δεύτερος δήμος στο νησί δεν πρόκειται να γίνει?ας βγεί η επιτροπή αγώνα να μας πεί τι τους είπε ο κ.Σηφουνάκης.

  2. Αυτή η επιτροπή αγώνα απέτυχε και για μένα δεν πρέπει να υφίσταται πλέον. Όσοι παραιτήθηκαν και ανακάλεσαν θα κριθούν από τον λαό του Πλωμαρίου. Έτσι δεν γίνεται να υπάρχει επιτροπή αγώνα, που μόνο καθυστέρηση έφερε.

    Λοιπόν το πιο πιθανό είναι να ανακοινώσουμε εδώ συνάντηση που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει το Σάββατο 8 Οκτωβρίου το απόγευμα. Συμφωνείτε για την ημέρα;

    Σκεφτόμαστε ακόμα σε ποιο χώρο θα γίνει. Ακούω προτάσεις.

  3. Άμεση κινητοποίηση κατά πάσα πιθανότητα στο Αθανασιάδειο Σαββάτο στις 8:00 το απόγευμα. Δεν παίρνει άλλη αναβολή.

  4. Ο Σηφουνακης πρεπει να χαρακτηρισθη οχι μονο ανεπιθημητος αλλα εχθρος του Πλωμαριου και να μη του ξαναεπιτραπει η εισοδος στο Πλωμαρι ποτε ξανα.Οσο για το τοπικο συμβουλιο αποδειχθηκε αναξειοπιστο.

  5. Απαντήστε χωρίς να ξεφεύγετε από το θέμα, Συνέλευση με προτάσεις και αποφάσεις, Σάββατο Αθανασιάδιο στις 8:00 ΝΑΙ, Η ΜΟΥΓΚΑ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ!!!!!!?

  6. ναι, για το Σάββατο!!
    Πάντως η υπάρχουσα επιτροπή πρέπει να μας πει για την συνάντηση με το Σηφουνάκη.
    Δεν αντέδρασε κάποιος από τους παραβρισκόμενους στα προκλητικά (απ’ ότι φάνηκε και από την ανακοίνωση) λόγια του υπουργού;
    Περιμένουμε μια απάντηση, για να ξέρουμε και πώς να αντιδρούμε σε τυχαίες συναντήσεις με τον υπουργό.

  7. Καλα να παθουμε αφου επρεπε να γεινουν ολα αυτα και ακομα να
    λεμε οτι ο Σηφουνακης αν ειναι με το Πλωμαρι η με τους εχθρους
    του . Παρτε το χαμπαρι το Ελληνικο κρατος και τα τσανακια του μας
    καταστρεψαν.

  8. τι έγινε ρε παιδιά η επιτροπή θα βγάλει κάποια ανακοίνωση για τις συναντήσεις που έκανε;

  9. για μένα ο plomaritis είπε τα πράγματα με το όνομα τους.
    ο σηφουνάκης είναι εχθρος του Πλωμαριού!
    είναι ο ηθικός αυτουργός για ότι γίνετε.

    για την ΔΟΥ σας είπε κατάμουτρα ότι θα κλείσει.
    σε ΣΑΣ που μας λέγατε μεσα στον μεγάλο καφενέ (εκπροσωπώντας το ΠΑΣΟΚ), ότι δεν υπάρχει επίσημο εγγραφο που να λέει ότι θα φύγει η υπηρεσία. καταλάβατε τί κάνατε;
    μπορεί να μην το θυμάστε, αλλά εμείς το θυμόμαστε αδερφια πλωμαρίτες.
    ήταν χειμώνας ακόμα και εσείς μας καθησυχάζατε.
    παίξατε τον ρόλο σας και τώρα ο σηφουνάκμπεης σας πετάει σαν στιμένες λεμονόκουπες.

    λέτε τωρα να νοιαστεί για το χωριό μας;
    ή για νότιο δήμο;
    ΜΗ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ!

    ειδικά τώρα που είμαστε στα χαμ…
    ειδικά τώρα.

  10. ΡΕ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΙ ΛΕΤΕ….ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ….ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΟ ΠΛΩΜΑΡΙ….ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ?ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ???

  11. προς τον κ. ανώνυμο ενδιαφερόμενο (σχόλιο 12)

    1. πάλι καλά που ηρθε ο δικός σου απ την Κρήτη και μας έσωσε.
    αλλιώς θα μας κλαιγανε τα μαυρα ψάρια.

    2. δεν είσαι και τόσο ανώνυμος. η κλίκα του σηφουνάκμπεη στο Πλωμάρι είναι πλέον μικρή. εσυ με το δίκιο σου υποστηρίζεις καποιον που ψηφίζει με άνεση νομοσχέδια που οδηγούν στην ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ μας, γιατί κάπου αποβλέπεις

    3. ο τρανός δήμαρχος μας, είναι του ιδιου χώρου. Βρείτε τα πρώτα τα πασόκια μεταξύ σας και μετά τα λέμε

    απ το 80 και μετά
    μας έχουν πνίξει τα σκ……ατα!

  12. Να τα παρη και ουστ σκι Κρηκ εντα θελουμει ουτοι τα εργντ ουτι του
    καλοντ,χουρτασαμοι τον ευχαριστουμε αλλαδεν παη αλλο.
    Η ειναι με μας η ουστ.

  13. ΠΡΩΤΟΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ…..ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ….ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΡΓΑ….ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ….ΒΟΥΝΑΤΣΟΣ,ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ,ΓΙΑΝΝΕΛΗΣ,ΠΑΠΑΔΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ….ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ…

  14. Προς anonimos endiaferomenos,
    Φίλε εάν θες να ξέρεις τα έργα έγιναν με Δημάρχους αρχικά τον Γαλέτσα, την Ψώμου και τον Μαμάκο. Όποιος βουλευτής και εάν ήταν από το Πασοκ τα έργα θα γινόντουσαν. Οι Δήμαρχοι συμβάλλανε στην δημιουργία τους. Όσο για τον Βουνάτσο, Πασοκ είναι μη κρυβόσαστε. Από το Πασοκ προέρχεται και είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Πασοκ στη Λέσβο, άρα η Λέσβος έχει Δήμαρχο του Πασοκ, άλλωστε στο δεύτερο γύρο των εκλογών οι ψηφοφόροι του κ. Πατερέλλη που δεν πέρασε, ψήφισαν τον Βουνάτσο. Άρα είναι Πασοκ τέλος!.
    Όσο για τα έργα, έστω να δεχτούμε αυτά που λες ότι τα έκανε ο Σηφουνάκης τα έργα, τώρα τι κάνει για την κατάντια του Πλωμαρίου; Τι κάνει τόσα χρόνια το Πασοκ για την μαρίνα, για το φράγμα που έχει γίνει το γεφύρι της Άρτας και ειδικά για το ναυτικό μουσείο που λέτε ότι ήταν έργο δικό του; Τι κάνει εκείνος και το Πασοκ για όλες τις υπηρεσίες που φεύγουν η μια μετά την άλλη; Τίποτα απολύτως δεν κάνουν. Κυβέρνηση είναι εδώ και δυο χρόνια. Ελπίζω όχι για πολύ ακόμα…

  15. ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ…….ΒΓΑΛΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ….ΧΩΡΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΦΗ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…ΕΠΕΙΤΑ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΤΟ ΛΥΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ….ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ…….ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ?ΞΕΡΕΙΣ?

  16. egw ena exw na pw,oti xari tou sifounaki-exoume simera ena panemorfo fragma(oxi san kai auto tis eresou),exoume kai panemorfous dromous!!!
    an kai kapoioi pote den ftasane sto telos tous,toulaxiston riksane tin asfalto…..

  17. “ΧΩΡΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ”

    σε ευχαριστούμε anonimos endiaferomenos που λες τα πράματα με το ονομα τους.
    δεν χρειάζεται να προσθέσω τιποτα άλλο.

    τα έργα τα βλέπουμε χρόνια τώρα
    να εκφράσεις τις θερμότατες ευχαριστίες των Πλωμαριτών στην ηγεσία του κόμματος σου και ειδκά στον Σηφουνάκη

    ΑΠ ΤΟ 80 ΚΑΙ ΜΕΤΑ
    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ ΤΑ ΣΚ…………..ΑΤΑ!

  18. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ…ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΛΥΣΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ….

  19. όχι, τα προβληματα λυνονται απο το κόμμα.
    σε βλέπω και σένα σε λίγα χρόνια να μας το παίζεις υποψήφιος σωτήρας. είσαι σε καλό δρόμο
    επάξιος υπερασπιστής του κόμματος και των μεγάλων ιδεών

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here