Home Ενημερώσεις Διεθνές Συνέρδιο στο Πλωμάρι από 14 έως 18 Ιουνίου

Διεθνές Συνέρδιο στο Πλωμάρι από 14 έως 18 Ιουνίου

711
4

4ο Διεθνες Συνεδριο: “Nanowires 2011- Structural, electronic and transport properties of quantum wires”. Το 4ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα “Nanowires2011- Structural, electronic and transport properties of quantum wires” («Νανοσύρματα/Νανονήματα 2011- Δομικές, ηλεκτρονιακές και αγώγιμες ιδιότητες των κβαντικών συρμάτων»), θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 18 Ιουνίου 2011, στο Πολύκεντρο Πλωμαρίου Λεσβου.


Πραγματοποιείται με την ευγενική συνεργασία του Δήμου Λέσβου και του Κοινοτικού Διαμερίσματος Πλωμαρίου.

Την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου θα κηρύξει ο δήμαρχος Λέσβου κ. Δ. Βουνάτσος, την Τρίτη 14 Ιουνίου 20011, στις 09.00 π.μ.
Οι εργασίες του συνεδρίου επικεντρώνονται στις πρόσφατες εξελίξεις ενός σημαντικού τομέα της Νανοτεχνολογίας, που αφορούν την ανάπτυξη τις ιδιότητες και τις εφαρμογές των νανοσυρμάτων. Οι εργασίες περιλαμβάνουν:
· χαιρετισμούς, εναρκτήρια και καταληκτική ομιλία
· τέσσερες ημέρες συνεδρίου με επιστημονικές ανακοινώσεις και συζητήσεις
· συμπεράσματα
Η φετινή διοργάνωση έρχεται ως συνέχεια της επιτυχίας και της ανταπόκρισης των εργασιών των προηγουμένων διοργανώσεων (Lyon-France 2008, Lausanne-Switzerland 2009, Heraklion-Greece 2010). Θα παρουσιαστούν συνολικά 60 εργασίες (43 προφορικές και 17 σε αφίσες (posters)).
Ο τόπος διεξαγωγής του συνεδρίου είναι συμβολικός αφού πραγματοποιείται στο τόπο καταγωγής του μεγάλου Έλληνα φυσικού επιστήμονα και φιλοσόφου του Βενιαμίν Λεσβίου (1759-1824) του εισηγητού της θεωρίας του Πανταχικινήτου. Στα πλαίσια του συνεδρίου θα οργανωθούν εκδηλώσεις και περιηγήσεις των συνέδρων που στοχεύουν στην τουριστική προβολή του Πλωμαριού.
Το συνέδριο είναι ανοικτό στην επιστημονική κοινότητα. Το επόμενο συνέδριο της σειράς αυτής θα πραγματοποιηθεί το 2012 στο Βερολίνο της Γερμανίας._

Τέλος._

Γενικές πληροφορίες:
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν στην επίσιμη ιστοσελίδα του συνεδρίου
http://www.iesl.forth.gr/conferences/nw2011

Οργανωτική Επιτροπη συνεδρίου:
Dr. Antonis Andriotis (IESL/FORTH, Crete, Greece)
Dr. Maurizia Palummo (Universita di Roma, Tor Vergata, Italy)
Dr. Riccardo Rurali (ICMAB-CSIC, Barcelona, Spain)

Χορηγοί Συνεδρίου:
Ποτοποιΐα ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ, Ταβέρνα ΠΛΑΤΑΝΟΣ, Ταβέρνα-Πιτσαρία ΜΥΘΟΣ, Ταβέρνα ΜΑΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, Καφέ-Ούζο ΤΟ ΣΟΚΑΚΙ, Εστιατόριο ΜΠΕΡΔΕΜΑ, Ταβέρνα  ΕΡΜΗΣ, Εστιατόριο 7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ, Καφέ-Ούζο Η ΓΕΦΥΡΑ, Εστιατόριο Η ΜΟΥΡΙΑ, Ταβέρνα ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΗ.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας Οργανωτικής Επιτροπής NW2011:
Δρ. Αντώνης Ανδριώτης
E-mail: andriot@iesl.forth.gr


Facebook comments:

4 COMMENTS

  1. Και μιάς και την έναρξη του σνεδρίου θα κ κηρύξει ο δήμαρχος Λέσβου κ. Δ. Βουνάτσος οι κάτοικοι τουυ Πλωμαρίου πρέπει να κάνουν στο χώρο του συνεδρίου διαμαρτυρία για τα άλητα προβλήματα της περιοχής. Για το πόσο έχει ξεπέσει ο τόπος…για τους τουρίστες που θα έρθούν και δεν θα έχουν τις υποδομές για να περάσουν ευχάριστα. Μετά τους Ισπανούς ξύπνησαν οι έλληνες άντε να ξυπνήσουν και οι Πλωμαρίτες μπροστά στην άγνοια της εξουσίας.Ξυπνηστε

  2. Ξέρεις Κατερίνα ότι ό διαχ. αυτου τού BLOG είναι ισπανός

  3. Poses mal….. tha peite akoma…???poses ? poses? re ante sovareytite epiteloys……………….

  4. Λυπάμαι αλλά δέν θα συμφωνήσω με την εισήγηση της katerin per sait. Δεν πρέπει να γίνει καμία παρέμβαση στο χώρο που θα γίνει το Διεθνές Συνέδριο. Τον Δήμαρχο θα μας δοθει ευκαιρία να τον συναντησουμε και να διαμαρτυρηθουμε για τα σοβαρα προβληματα του Πλωμαριου΄Οπως εχει αποφασισθεί από την εκτακτη Λαικη Συνελευση της 10 Ιουνιου΄Ειναι μεγάλη τιμή για το Πλωμάρι η διεξαγωγη του Διεθνους Συνεδριου και χρωστάμε ενα μεγαλο ευχαριστω στον συμπατριωτη μας και εξαιρετο επιστημονα Αντώνη Ανδριωτη που αγαπα τοσο πολύτο Πλωμαρι

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here