Home Ενημερώσεις Οργή και αγανάκτηση – Εικόνες ντροπής στον ποταμό

Οργή και αγανάκτηση – Εικόνες ντροπής στον ποταμό

941
0

Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα. Της οργή και την αγανάκτηση πολιτών και επιχειρηματιών έχει προκαλέσει η κατάσταση στον ποταμό Σεδούντα. Σε διάφορα σημεία λιμνάζουν νερά που γίνονται εστία κουνουπιών και δυσοσμίας.

Οι άρχοντες μας δεν μερίμνησαν εγκαίρως για να λυθούν αυτά τα προβλήματα και έχουμε φτάσει στις 13 Ιουνίου και σε μια από τις σημαντικότερες τοποθεσίες του Πλωμαρίου που αποτελούν πόλο έλξης, δηλαδή ο Πλάτανος, υπάρχει αυτή η απαράδεκτη εικόνα η οποία ξεκινάει από ίσα μέσα και καταλήγει ως τη θάλασσα.

Η κατάσταση πρέπει να διορθωθεί άμεσα. Όσες ευθύνες και να έχει η Μυτιλήνη, θα πρέπει να δούμε και εμείς τη θέση μας και τι μπορούμε να κάνουμε. Όλοι οι εκλεγμένοι δεν μπορούν να τα περιμένουν από την πρωτεύουσα του Δήμου μας και μόνο, οπότε αν δεν γίνεται τίποτα και δεν μας δίνουν σημασία ή θα παραιτηθούμε ή θα πιάσουμε όλοι από μια σκούπα και ότι άλλο χρειάζεται για να γίνει σωστά η δουλειά, οι πολίτες πληρώνουν, οι επιχειρηματίες πληρώνουν περισσότερο, όλοι έχουν ζοριστεί από τις καταστάσεις που ζούμε τα τελευταία χρόνια οπότε ας το σεβαστούμε τουλάχιστον αυτό.

Μην κάνει το λάθος κάποιος τουρίστας και περπατήσει το δρόμο δίπλα από τον ποταμό προς τα ίσα μέσα, δυστυχώς θα απογοητευτεί. Δεν το λέμε μόνο για τους τουρίστες, μια σωστή Δημοτική Ενότητα πρέπει να σέβεται και τους ντόπιους όλο το χρόνο, αλλά και τους επισκέπτες και τους τουρίστες όταν έρχονται. Το να καυχιόμαστε ότι έχουμε πολύ τουρισμό και θα έχουμε ακόμα περισσότερο στη συνέχεια είναι δυσανάλογο με το τι κάνουμε ως Πλωμάρι και ως Δήμος γενικότερα. Ποιος τουρίστας θα δει όλα αυτά και μετά θα πει ένα καλό λόγο για το Πλωμάρι;

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here