Home Δημοτική Ενότητα Πλωμαρίου Τι απομένει για να ξεκινήσει η λειτουργία του Φράγματος Σεδούντα σύμφωνα με...

Τι απομένει για να ξεκινήσει η λειτουργία του Φράγματος Σεδούντα σύμφωνα με το Δήμο Μυτιλήνης

2974
0

Μόνο ένα δίκτυο 1.000 μέτρων είναι αυτό που χρειάζεται το φράγμα Σεδούντα για να τεθεί σε πλήρη λειτουργία για ύδρευση και άρδευση σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Μυτιλήνης. Το φράγμα θα αναλάβει η ΔΕΥΑΛ.

Ελπίζουμε αυτή να είναι η τελευταία φορά που θα γίνουν εγκαίνια μιας και έχουν περάσει περίπου 20 χρόνια από την έναρξη του έργου και έχουν περάσει 5 Δημοτικές Αρχές και αντίστοιχά Νομαρχιακές και Περιφερειακές Αρχές και έχουμε χάσει το μέτρημα των εγκαινίων.

Η σχετική ανάρτηση από την σελίδα του Δήμου Μυτιλήνης στο Facebook

Το φράγμα Σεδούντα στο Πλωμάρι, έργο το οποίο βρίσκεται μετά από πολλά χρόνια στο στάδιο ολοκλήρωσής του, επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, μαζί με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής, Χαράλαμπο Αθανασίου και τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη. Στο σημείο παρευρέθηκαν και οι Αντιδήμαρχοι Στρατής Τζιμής και Μιχάλης Φραντζέσκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Πανάγος Κουφέλος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μυτιλήνης «Αλλάζουμε τον Τόπο μας», Μιχάλης Μαμάκος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Πλωμαρίου, Δημήτρης Βαρβαγιάννης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Πλωμαρίου, Γιάννης Ξανθούλης, ο οποίος διαχρονικά επεδίωξε και τελικά κατάφερε την υλοποίηση του μεγάλου αυτού έργου, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Το έργο, το οποίο προχώρησε και έφτασε στο τελικό του στάδιο με τις πρωτοβουλίες του κ. Αθανασίου και την ουσιαστική βοήθεια του κ. Μουτζούρη, παραδόθηκε και τυπικά από τον Περιφερειάρχη στον Δήμαρχο Μυτιλήνης.

Το φράγμα Σεδούντα, το οποίο θα αναλάβει η ΔΕΥΑΛ, χρειάζεται πλέον μόνο ένα δίκτυο περίπου 1000 μέτρων, για να τεθεί σε πλήρη λειτουργία, ώστε να τροφοδοτεί την περιοχή υδρευτικά και αρδευτικά.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here