Home Uncategorized Λανθασμένες & Περίεργες Δημοσιεύσεις

Λανθασμένες & Περίεργες Δημοσιεύσεις

995
7

Κοιτάζοντας τις σημερινές ειδήσεις στα blogs, διάβασα στο web site lesvosnews.gr με το οποίο συνεργαζόταν και ήταν ιδρυτής ο Γ. Σινάνης, ο οποίος είναι υποψήφιος με το Συνδυασμό του Άρη Χατζηκομνηνού, ότι ο Κώστας Μουτζούρης θα στηρίξει την δεύτερη Κυριακή τον Άρη Χατζηκομνηνό. Πώς είναι δυνατόν αφού έλεγε ότι απογοητεύτηκε από τον εσωκομματικό πόλεμο και τελικά δεν μπήκε υποψήφιος, να λέει τώρα ότι στηρίζει τον Συνδυασμό αυτό; Λανθασμένα γράφτηκε ότι ο Δ. Βαρβαγιάννης θα πράξει το ίδιο αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Πόσο δίκιο είχε τελικά, ο Μανώλης Αρμενάκας όταν είχε γράψει εδώ στο blog, το Άρθρο “Έπεσαν οι Μάσκες”.

Επίσης, χτες έλαβα ένα e-mail από τον υπεύθυνο προγράμματος και σχεδίασης της Ιστοσελίδας του Άρη Χατζηκομνηνού, που με πληροφορούσε τι ψηφίζουν στον Β’ Γύρο των Εκλογών το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ΛΑΟΣ και το ΠΑΣΟΚ. Εκεί ανέφερε κάτι για κάποιον ακροδεξιό υποψήφιο στον συνδυασμό του Δ. Βουνάτσου και ότι έχει την επίσημη στήριξη από το κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη. Σήμερα όμως το ίδιο κείμενο γράφτηκε στο Site lesvosnews.gr του οποίου ξαναλέω ότι ήταν ιδρυτής ο Δημοσιογράφος Γιάννης Σινάνης και σημερινός υποψήφιος με τον συνδυασμό του Άρη Χατζηκομνηνού. Γράφτηκε λοιπόν εκεί ως άρθρο-ρεπορταζ από δημοσιογράφο του Site υποτίθεται. Είναι δυνατόν; Τι πόλεμος είναι αυτός; Είναι σωστό αυτό το Site να κάνει αυτά τα πράγματα ενώ ο Σινάνης είναι υποψήφιος στον αντίπαλο Συνδυασμό; Κατά τη γνώμη μου χάνει την αξιοπιστία του και σίγουρα πολλούς αναγνώστες.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Facebook comments:

7 COMMENTS

  1. ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕ.

  2. Διαβάστε αυτό: http://lesvosnews.net/2010/11/11/66-56/

    Και αυτό: http://www.lesvosnews.gr/?p=6807

    Και αυτό: http://www.lesvosnews.gr/?p=6822

    Το γράφει και η Εφημερίδα Εμπρός για τον Κώστα Μουτζούρη:

    Στήριξη Κώστα Μουτζούρη στον Άρη
    11/11/2010
    Παρόντος του τέως πρύτανη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Κώστα Μουτζούρη, πραγματοποιήθηκε χθες αργά το απόγευμα στη Μυτιλήνη σύσκεψη στελεχών τής Ν.Δ., με αντικείμενο τη στήριξη της υποψηφιότητας του Άρη Χατζηκομνηνού στο Δήμο Λέσβου.

    Ο κ. Μουτζούρης, που βρέθηκε μόλις για λίγες ώρες στη Λέσβο, έδωσε το παρών στη σύσκεψη που έγινε στο ξενοδοχείο «Ηλιοτρόπιο».
    Εν όψει του β΄ γύρου των επαναληπτικών εκλογών, θεωρήθηκε σκόπιμο ο κ. Μουτζούρης, που αρχικά φερόταν να είναι υποψήφιος με την υποστήριξη προσωπικά του προέδρου της Ν.Δ. για δήμαρχος Λέσβου, να εκφράσει και δημόσια την υποστήριξή του στο πρόσωπο του Άρη Χατζηκομνηνού, κάτι που έγινε στη χθεσινή σύσκεψη. Σημειωτέον ότι ο τέως πρύτανης ήταν αρκετά δύσκολο να έρθει έστω και για λίγο στη Λέσβο, λόγω των υποχρεώσεων που έχει αναλάβει στο ΕΜΠ μελετώντας την επέκταση τμήματος του λιμένος Πειραιά.

  3. Προχώρησα στην διόρθωση του κειμένου. Jim τροποποίησα το σχόλιο σου. Το λέω για αποφυγή παρεξηγήσεων.

  4. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΑΤΣΟΥ, ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ.

  5. Ναι Jim έτσι είναι. Όπως είπα ιδρυτής του Lesvosnews.gr ήταν ο Γιάννης Σινάνης. Αυτό από μόνο του ίσως λέει πολλά.

    Γίνεται μεγάλος Πόλεμος. Πρέπει ο κόσμος να έχει συνείδηση την ώρα που θα πάει να ψηφίσει. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας ψηφοφόρος του Πασοκ θα πάει να ψηφίσει π.χ. τον Χατζηκομνηνό.

  6. Οποιος ανοιγη το λακο του αλλου πεφτει ο ιδιος μεσα.
    Ας το παρουν αποφαση δημαρχος θα ειναι ο Πλωμαριτις ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΩΚ ΒΟΥΝΑΤΣΟΣ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here