Home Ενημερώσεις Πολλές μικρές κατά τόπους χωματερές σε Πλωμάρι και χωριά – Παράπονα Πολιτών

Πολλές μικρές κατά τόπους χωματερές σε Πλωμάρι και χωριά – Παράπονα Πολιτών

2478
1

Πολλά είναι τα παράπονα πολιτών του Πλωμαρίου και των χωριών το τελευταίο διάστημα, για μικρές χωματερές που έχουν δημιουργηθεί σε διάφορα σημεία της περιοχής μας. Μπάζα και σκουπίδια παντός τύπου πετάγονται από ασυνείδητους με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα πέρα από περιβαλλοντολογικού λόγους, ακόμα και πρόσβασης και διέλευσης οχημάτων και κατοίκων που θέλουν να πάνε σε κτήματα.

Αναφορές έχουν γίνει τουλάχιστον για το δρόμο της Κρυφτής, το Παλαιοχώρι, τη θέση Κόκκαλα στο Πλωμάρι και σε διάφορα σημεία στον δρόμο Μελίντας-Πλωμαρίου, αλλά και αλλού.

Έχουν ήδη ενημερωθεί οι Τοπικές Κοινότητες και θα πρέπει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος καθαριότητας, ο κ. Δαγκλής να κάνει επιτόπιους ελέγχους αν δεν το έχει ήδη ξεκινήσει και να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τον καθαρισμό και την αποτροπή ρίψης νέων μπάζων και σκουπιδιών.

Facebook comments:

1 COMMENT

  1. To ίδιο πρόβλημα παρατηρείται και με ορισμένα παλιά ή και καινούργια εγκαταλελειμμένα κτήρια μες στο χωριό. Κάποιοι “συμπολίτες” μας που προφανώς βαριούνται να πάνε στον πλησιέστερο κάδο, πετάνε μπουκάλια,χάρτινες και πλαστικές συσκευασίες μέχρι… και ολόκληρα στρώματα μέσα σε αυτά. Θα πρέπει οι ίδιοι οι κάτοχοι των κτηρίων αυτών να επιλαμβάνονται της ευθύνης για τη διατήρηση της υγιεινής τους αλλά και οι υπεύθυνοι καθαριότητας του δήμου να αναλαμβάνουν δράση σε σχέση με αυτά!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here