Home Ενημερώσεις Περιοδεία Γιάννη Μπουρνού σε Πλωμάρι και Παλαιοχώρι – Δέσμευση να γίνει ερώτηση...

Περιοδεία Γιάννη Μπουρνού σε Πλωμάρι και Παλαιοχώρι – Δέσμευση να γίνει ερώτηση στη Βουλή για τη Πύλη

2672
0

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο, κ. Γιάννης Μπουρνούς, επισκέφτηκε το Πλωμάρι και το Παλαιοχώρι στις 27 Οκτωβρίου 2019 συνοδευόμενος από συνεργάτες του. Στο Πλωμάρι συναντήθηκε με τους Τοπικούς Συμβούλους Πλωμαρίου, τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Ξανθούλη, την κα Λίτσα Βάμβουρα, τον κ. Γιώργο Μιχαλέλλη και τον κ. Δημήτρη Βελούσο καθώς και πολίτες και φίλους του κόμματος.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε την Κοινότητα Παλαιοχωρίου, όπου συναντήθηκε με την Πρόεδρο κα Κακλαμάνου και την Τοπική Σύμβουλο, κα Καλαϊτζή.

Παρόν στις συναντήσεις ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος Πλωμαρίου, κ. Δημήτρης Μαλλιαρός και η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος, κα Ειρήνη Μιχαλέλη.

Ο βουλευτής ενημερώθηκε για όλα τα προβλήματα-θέματα του Πλωμαρίου και του Παλαιοχωρίου τα οποία είναι αρκετά, τονίζοντας ότι θα βοηθήσει με ερωτήσεις και παρεμβάσεις. Όσον αφορά τη Πύλη Εισόδου, δεσμεύτηκε να φέρει το θέμα ως ερώτηση στη Βουλή, για ενημέρωση σχετικά με τις ενέργειες που έχουν γίνει και τη μέχρι στιγμής πρόοδο, αλλά και για το τι χρειάζεται από εδώ και πέρα για την ολοκλήρωση του έργου.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here