Home Βίντεο Μελέτη του 2002 με 750.000€ δεν αξιοποιήθηκε και τώρα έγινε νέα με...

Μελέτη του 2002 με 750.000€ δεν αξιοποιήθηκε και τώρα έγινε νέα με τα διπλά χρήματα! Διάλογος Αρμενάκα & Πάλλη στα μάρμαρα

3119
0

Στις 13 Απριλίου 2019, από το σημείο της κατολίσθησης κοντά στη βιβλιοθήκη, πέρασαν αρκετά πολιτικά πρόσωπα από όλες τις βαθμίδες αυτοδιοίκησης, νέοι υποψήφιοι, καθώς και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο, κ. Γιώργος Πάλλης, συνοδευόμενος από την υποψήφια Δήμαρχο Μυτιλήνης, κα Εριφύλη Χιωτέλλη.

Στο σημείο βρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου και έγινε ένας διάλογος με τους πολίτες και ακούστηκαν τα παράπονα τους. Ο κ. Αρμενάκας αναφέρθηκε σε μελέτη του 2002 η οποία είχε γίνει από το ΙΓΜΕ και χρειαζόταν χρηματοδότηση 750.000€ η οποία δεν αξιοποιήθηκε ποτέ και ξαφνικά τον Νοέμβριο του 2018 που έπεσαν τα μάρμαρα, το θέμα ήρθε ξανά στην επικαιρότητα. Τώρα η νέα μελέτη που έγινε από το Γεωλόγο της Περιφέρειας, κ. Ακριώη, προβλέπει χρηματοδότηση με τα διπλά λεφτά, δηλαδή 1.550.000€! Προβλέπεται και το κόστος αποκατάστασης των ζημιών. Αυτά τα τρελά είναι που κάνουν τη χώρα μας να ξεχωρίζει διαχρονικά. Ας βγουν να μας πουν οι παλιοί Δήμαρχοι, Νομάρχες, Περιφερειάρχες, Βουλευτές για ποιο λόγο δεν αξιοποιήθηκε η μελέτη του ΙΓΜΕ του 2002.

Μπορείτε να δείτε ένα απόσπασμα από το διάλογο των πολιτικών προσώπων με τους πολίτες.

Facebook comments:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here